TRON
Tron 'da Verilen USDT, Ethereum'da Verileni Aşmak Üzere

TRON yeniden ilk 10’da… Fakat tek derdi hala Ethereum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron, yazımız yayına hazırlanırken son 24 saatte yüzde 0,39’luk küçük bir artış ile düşen kripto pazarında 10. sırada yer alıyor. Bu arada, sürekli olarak büyüyen ve Ethereum’u günlük işlemler, Google aramaları ve günlük kullanıcılara göre geride bırakırken, borsaya ek olarak daha fazla likidite sağlıyor.

Tron her alanda Ethereum’un önünde olmak istiyor

TRX, günlük işlem hacmi 78 milyon dolar olan ve 971 milyon dolarlık piyasa değerine göre yine 10. sıraya yükseldi. Yazım sırasında, TRX, BTC pazarında yüzde 3’e yakın artış kaydederken, son 24 saatte dolar karşısında ise 0,01468 fiyatı ile el değiştiriyordu.

kaynak: CoinMarketCap

Bu arada, Ethereum geçen ay ikinci sıradaki yerini XRP’ye kaptırmıştı. ve hala 3. sırada bulunuyor. 11 milyar doları aşan bir piyasa değeriyle, şu anda yaklaşık yüzde 2 oranında kayıp ile 108 dolar seviyesinde işlem görüyor.

kaynak: CoinMarketCap

Ethereum gelişmesinde yavaşlarken Tron hızlı hareket ediyor. Google aramalarına göre de Tron Ethereum’u geçen proje olarak kayda alınıyor.

kaynak: Google Trends

Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, TRON mainnet hesaplarının 162 günde 700.000’i geçmesinden dolayı tebrik mesajı yayınlarken TRON sözleşmesi tetikleyicileri 4 haftada 45 milyonu geçti.

Geçtiğimiz 14 günde TRX, bugüne kadarki en yüksek seviyesine ulaşan 2 milyon işleme yaklaşırken, Ethereum en yüksek, 1.349.890 olan İşlem sayısını 4 Ocak 2018’de gerçekleştirmişti. Ancak, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, kripto projesinin ağında son 14 günde gerçekleşen işlemler çok daha fazla ve Ethereum’dan daha volatil.

kaynak: Tronscan
kaynak: Etherscan

Bu arada, Tron merkezsiz kripto borsası, REY, SEED, IGG, dice, TONE, TWX, CDF, TERC ve TRWJ olmak üzere 9 kriptoyu platformuna ekledi. Üstelik Tron ağı üzerindeki Dapps sayısı 25’i geçti ve artmaya devam ediyor.

Son zamanlarda, kripto para, bir dizi listeleme gelişmelerine de sahne oldu. Son olarak TRX, ABCC kripto para borsasında listelenmeye başladı. Aynı zamanda bir mobil portföy ile kripto ve Blockchain yönetim platformu olan Blockfolio’ya katıldı. 7 Aralık’ta, TRX/BTC, TRX/USDT, TRX/MDP ticaret çiftleri Güneydoğu Asya’nın MBAexOfficial’ında satışa sunulacak.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin