TRON yeni ortaklıklarıyla göz dolduruyor.
TRON yeni ortaklıklarıyla göz dolduruyor.

TRON yeni ortaklıklarıyla göz dolduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Durmak bilmeyen başarılı aktiviteleriyle TRON, bu hafta için GitHub’un bir kez daha en üst sırasındaydı. GitHub’da 7 günlük bir sıralamada TRON yeni protokolleri ve ağ dönüşümü ile ilgili konularda ilk sırada yer aldı. TokenInsight, TRON’un 21 Mayıs’ta 7 günlüğünde GitHub’un sıralamasında 239 kez zirveye çıktığını bildirdi. Ayrıca TRON yeni ortaklıklarıyla da ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

TRON yeni ortaklıklarıyla ses getirebilecek mi?

TRON’un ana ağını ve token geçişini destekleyen borsalar gün geçtikçe artıyor. TRON’un ana ağını destekleyen borsaların listesine yeni eklenenler arasında: RightBTC, DragonEx, Upbit ve birkaç tane daha borsa var. TRON’u destekleyen toplam borsa sayısı şu an 20’ye yakın. Hidro Protocol  ile stratejik ortaklık, TRON tarafından, çapraz borsa likiditesi ile güvenli ve şeffaf bir ödeme deneyimi sağlamayı amaçladıkları için yapıldı.

Hydro Protocol, ilk off-chain makine motoru DDEX ile Hydro ağının üstüne merkezi olmayan alışverişi sağlayan açık kaynaklı bir ağ taşıma sistemi. Eski nesil düğümlerde çalışan diğer ticaret platformlarından 50 kat daha hızlı işlem yapabiliyor. DDEX, Ethereum ağındaki en büyük eşler arası platform.

TRON, vSport ile ortaklık kurarak spor endüstrisine de adım attı

Hydro Protocol, teknoloji, geliştirme, eşleme yöntemleri, ulaştırma protokolleri ve halka açık Blockchain oluşturma konusunda TRON Vakfı’na yardım elini uzattı. Bu nedenle, ağın her ikisi de, ana ağ üzerinde daha güvenli ve şeffaf bir kripto para ticaretini teşvik edecek ve TRON’un yüksek TPS’lerini tam potansiyeline kavuşturacak.

Tüm bunlardan bir adım önde olan, TRON’un vSport ile ortaklık kurduğu için spor endüstrisine doğru bir adım atmasıydı. TRON ve vSport, kaynakları paylaşmak, teknik zorluklar üzerinde işbirliği yapmak, prim onayı vermek, erişim alanını genişletmek ve toplumu inşa etmek suretiyle karşılıklı olarak spor endüstrisinde Blockchain teknolojisini daha yaygın hale getirmek için birlikte çalışacak. CoinTrendz.com da birkaç gün önce, TRON’un Twitter’da en çok tartışılan kripto para birimleri arasında olduğunu bildirdi.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin