featured

TRON, yeni bir dönüm noktasına ulaştı! Fiyatta bir geri dönüş başlayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki blockchain’lerden bir tanesi olan TRON, yatırımcıların duyarlılığının değişmesi ile birlikte ekosisteminde etkileyici bir performans kaydetti. Kripto endüstrisi, piyasaların son birkaç gün içinde toparlanması ile birlikte 1 trilyon dolarlık değerini geri kazanmayı başardı.

Neler oluyor?

TRON’un toplam transfer değeri, 5 trilyon doları aştıktan sonra 1 Ağustos’ta yeni bir rekora ulaştı.

Ayrıca 105 milyon yeni hesap ekledi ve blockchain’inde 3,6 milyardan fazla işlem kaydetti.

Tron Scan’den bir tweet’e göre, bu göstergeler Tron’u “stable coin piyasa değerine göre en büyük ikinci halka açık zincir ve TVL tarafından en büyük üçüncü halka açık zincir” haline getirdi.

TRON

Ek olarak, TRON’un TVL’si 11 milyar doları aştı. 1 Ağustos’ta hafif bir düşüş yaşadığında bu değer 11,38 milyar dolardı. JustLend DAO, içinde kilitli olan 3,56 milyar dolar ile TRON’un TVL’sine hükmetmeye devam ediyor.

Sıradaki ise 2,14 milyar dolara sahip olan SUN.io.

Ekosistemdeki bir başka güncellemede, SUN kısa süre önce iki yeni akıllı havuz başlattı. Bunlar 2pool LP havuzu ve USDD-USDT LP havuzu. Lansman sonrasında, 2pool LP havuzunun en yüksek APY’si %392,12’ye, ikincisi için ise %584,2’ye ulaştı.

TRON, ekosisteminin büyümesini başlatmak için iki yeni ortaklık da yayınladı. 20 Temmuz’da TRON, WeFund ile dApp pazarında daha fazla kullanıcı elde etmeye odaklanan bir işbirliğini duyurdu.

Ayrıca TRON’un Tronlink Cüzdanını kullanarak TRON tabanlı ödemeler için daha fazla kullanım senaryosu elde etmesine yardımcı olacak. Mercuryo ile başka bir ortaklık, TRON’da USDC’nin kullanılabilirliğini sağlayacak. Bu, USDC’nin küresel olarak hızlı ve uygun fiyatlı işlemlerinde yardımcı olacaktır.

TRX tüm bunların neresinde?

Tron’un yönetici token’ı olan TRX, 1 Ağustos’tan bu yana %1,45 oranında düşüş yaşamasının ardından 0,06 dolar civarından işlem görüyordu. Bununla birlikte, yatırımcıların iyimserliğinde bir yükseliş, TRX fiyatını hafta boyunca %5,62 oranında yükseltti.

TRON’daki hacim, 1 Ağustos’tan bu yana %10’luk bir yükseliş kaydetti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin