TRON yeni bir borsada listeleniyor
TRON yeni bir borsada listeleniyor

TRON yeni bir borsada listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON yeni bir borsada listeleniyor. TRON kurucusu Justin Sun, TRON’un OEX isimli kripto para borsasında listelendiğini açıkladı. Bir borsa olarak OEX, tipik olarak kullanıcıların ve güvenlik hizmetlerinin korunması için tasarlandı. Borsa, çift kimlik doğrulamasını kullanarak hesap güvenliğinizi seçmenizi ve güvence altına almanızı sağlar. Bu haber, TRON’un bugün sadece 2 gün uzaklıktaki ana ağ lansmanı ile birlikte geliyor.

TRON yeni bir borsada listeleniyor

OEX sistemi, kullanıcılara emirleri gönderirken beklemek zorunda kalmadıkları için ultra hızlı yanıtlar vermek ve sunmak için üretildi. Şirket ayrıca sipariş eşleştirme sürelerini de sağlıyor. Birden çok dijital para birimi ve bunların değiştirilmesi, kullanıcının çeşitlendirilmiş ihtiyaçlarını karşılamada şirket tarafından destekleniyor. TRON’un TRX’inin OEX borsasındaki kripto para birimleri listesine eklenmesiyle, esnek işlemler artık her zamankinden daha iyi hale getiriliyor.

OEX borsasında, işlemler herhangi bir ücrete tabi değil

TRON şu anda CoinMarketCap verilerine göre, 3,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle 9. sırada yer alıyor ve 0,06 dolardan işlem görüyor. TRX’in OEX borsasına eklenmesi TRON’un kripto topluluğundan daha fazla destek almasını sağlayacak. Aynı zamanda şirket için daha iyi yatırımlar gerçekleştirilecek. OEX ile yapılan ticaret, uygulanan ücretin %0,2’si oranında ek kazanç sağlayarak, kârlı bir şekilde ticareti kolaylaştırır. Borsada, mevduat, geri çekme ve ek hizmetlere erişim, özellikle belirtilmedikçe herhangi bir ek ücret ya da ücrete tabi değil.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin