TRON yatırımcıları için dördüncü çeyrek nasıl geçecek? Bu veriler her şeyi anlatıyor
TRON yatırımcıları için dördüncü çeyrek nasıl geçecek? Bu veriler her şeyi anlatıyor

TRON yatırımcıları için dördüncü çeyrek nasıl geçecek? Bu veriler her şeyi anlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son genel piyasa fiyat rallisi ile Tron (TRX), 5 Kasım’da beş günün en yüksek seviyesi olan 0,06382 dolardan işlem gördü. Kripto para, piyasa değeri ile 15. sırada yer aldı. Ayrıca TRX, son 24 saatte %1,5 düşüşle ve 0,06351 dolarlık bir fiyatla el değiştiriyor.

Varlığın günlük grafikte değerlendirilmesi, TRX alıcılarının 5 Kasım’da piyasanın kontrolünü elinde tuttuğunu ortaya koydu. Bu, Yönlü Hareket Endeksi’nin (DMI) konumundan toplandı. DMI, 27.78’de alıcıların gücünün (yeşil) 13.94’te satıcıların (kırmızı) üzerinde sağlam bir şekilde yerleştirildiğini gösterdi.

Bu, Üstel Hareketli Ortalama’nın (EMA) konumuyla da doğrulandı. Yazım sırasında, 20 EMA (mavi), 50 EMA’nın (sarı) hemen üzerinde ve alıcıların hakimiyeti korumaya çalıştıklarını gösteriyor.

Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Para Akışı Endeksi (MFI) gibi temel göstergeler, yükseliş trendlerinde kendi tarafsız bölgelerinin üzerinde konumlandı. 5 Kasım itibariyle, TRX’in RSI’si 57, MFI’si 57 idi. Bu, kripto paranın satın alma baskısında istikrarlı bir büyümeye işaret ediyor.

Tron üçüncü çeyrek performansı

Blockchain veri sağlayıcısı Messari, Tron Network’ün 3. çeyrekteki performansına ilişkin değerlendirmesini açıkladı. Ağın kullanımının sabit kaldığı, ancak üç aylık dönemde üç aylık gelirinin düştüğü tespit edildi.

Tron‘da yeni etkinleştirilen hesapların sayısı son çeyrekte %21,7 düşmesine rağmen, Messari ağdaki günlük aktif hesapların sabit kaldığını tespit etti. Ayrıca, bu metrik aynı dönemde %0,3’lük bir büyümeye tanık oldu. Messari, Tron’un 3. Çeyrek ağ kullanımını 2. Çeyrek ile karşılaştırarak şunları söyledi:

“Ortalama olarak, toplam hesap etkinliği günde 2.6 milyona inmiş görünüyor. Üçüncü çeyrekte günlük ortalama 2.6 milyon, ikinci çeyrekte olduğu gibi bir artış eğilimine veya kullanım patlamalarına dayanmıyordu. Üçüncü çeyrekte günlük aktivite nispeten daha istikrarlıydı. İkinci çeyrekteki aktivite, öncelikle TRON’un merkezi olmayan, aşırı teminatlı stablecoin’i USDD’nin piyasaya sürülmesinden sonra yüksek bir büyüme dönemiydi.”

Ağdaki gelire gelince, Messari bunun üçüncü çeyrek boyunca %21 düştüğünü tespit etti. Tron tarafından incelenen dönemde elde edilen toplam üç aylık gelir 38 milyon dolardı. İkinci çeyrekte bu 48 milyon dolardı. Gelir düşüşüne ilişkin olarak Messari, bunun ağdaki ortalama işlem ücretlerindeki %33’lük bir düşüşten kaynaklandığını belirtti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin