featured

Tron, yakım işlemlerine devam ediyor! 7,7 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron ağı, son zamanlarda artan ayı baskısının ortasında diğer kripto para birimlerinden daha iyi performans göstermeyi başardı. Tron’un yerel token’ı TRX, son 30 gün içinde %25’in üzerinde artış kaydetti. Bu artışı desteklemek amacıyla ağ, sürekli olarak birden fazla yakma işlemi gerçekleştiriyor.

Yaklaşık 300 milyon TRX yakıldı

Tron’un başkanı Justin Sun, ölü bir cüzdana yaklaşık 300 milyon TRX token’ının daha gönderildiğini bildirdi. İşlem yaklaşık 24 milyon dolar değerindeydi. TRX, bu yazının yazıldığı sırada 0,079 dolar civarında işlem görüyor. Tron topluluğuna göre, süreci desteklemek için 26 Mayıs 2022’de 385 milyondan fazla token yakıldı.

Tron yakım

Bu arada, son 24 saat içinde Whale Alert tarafından iki benzer işlem daha kaydedildi. 14,9 milyon doların üzerinde 184 milyon adet Tron token’ı bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı. Ancak Tron, bu işlemlerin yakma sürecinin bir parçası olduğunu söylemedi.

Tron ağı, bir deflasyon durumunda olduklarını iddia etti. Bu beyan, sadece 30 haftada ölü bir cüzdana yaklaşık 7,7 milyar TRX token’ı gönderdikleri için geldi. Tronscan, TRX’in 7,2 milyar adet token’a karşılık gelen stable coin (USDD) yaktığını belirtti. Ancak Sun, 8 milyar TRX’lik bir yakımı hedeflediği için iyimser görünüyor.

Büyük yakım işlemleri devam edebilir

Verilere göre, TRX yakım işlemleri mayıs ayında büyük bir artış gördü. Ani yükselişler, bu ay iki kez 1 milyar adet token yakılması sebebiyle gerçekleşti. 5 Mayıs 2022 tarihinde, TRX tarafından desteklenen başka bir stable coin’in piyasaya sürüldüğünü gördük. Bununla birlikte, USDD de büyük bir dönüm noktasına gelmiş oldu. Stable coin, 600 milyon doların üzerinde bir tiraj oluşturmayı başardı. Bu büyük başarı, son Terra LUNA ve UST tarihi çöküşünün ortasında geldi.

Bu arada, TRX token’ı 13. en büyük kripto para birimi olmak için merdivenleri emin adımlarla tırmandı. 1,26 milyar doların üzerinde 24 saatlik bir işlem hacmine sahip. Tron’un toplam piyasa değeri ise 7,5 milyar doların üzerinde.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin