TRON tabanlı USDT Ethereum ağındakini geçti - işte rekor seviye
TRON tabanlı USDT Ethereum ağındakini geçti - işte rekor seviye

Tron ve Vechain fiyat analizi: TRX ve VET için teknik görünüm ne anlatıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, göstergelerin fiyat grafiklerinde kırmızı sinyaller vermesiyle 50-SMA’nın altına düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Kripto merdiveninin daha aşağısında, VET yatay bir kanal içinde hareket ediyor ve ancak kısa vadede bir kırılma pek de yakın görünmüyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

Tron’un grafiklerinde yer alan Bollinger Bantları, kripto para biriminin 0,035 doları geçmesinden beri yüksek volatilite döneminin sürdüğünü gösteriyor. Fiyatlardaki son güçlenmeye rağmen, TRX boğaları 50-SMA’ya (mavi) kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olabilir, bu da daha fazla satışa yol açabilir. Awesome Osilatör düşüş yönüne doğru kayarken sıfırın altına indi.

50-SMA’nın altına düşmek, kısa ve orta vadeli bir düşüş trendine yol açabilir. Alım satım hacimlerindeki artış ve satın alma aktivitesi ise TRX’in 0,05 dolar direncinin üzerine çıkmasını sağlayabilir.

Vechain (VET) fiyat analizi

VeChain’in 4 saatlik grafiğinde yatay bir kanalın oluşumu, fiyatın 0,06 dolarda ATH’ye ulaşması nedeniyle neredeyse eşit alış ve satış baskısı gösterdi. Bununla birlikte göstergeler, bu yazı yazılırken bazı düşüşlere dikkat çekti. Stokastik RSI aşırı satım bölgesini işaret ediyor, MACD çizgisi ise sinyal çizgisinin altına doğru hareket etmeye devam etti.

Yanıp sönen kırmızı sinyallere rağmen, boğalar son 30 gündeki yükseliş rallisi göz önüne alındığında düşük trend çizgisine tutunma şansına sahipler. Fiyat düşük trend çizgisini ihlal ederse, güçlü bir satış dönemi VET’in 0,037 dolardaki destek seviyesine doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin