TRON ve Samsung arasında dev iş birliği! TRX fiyatı etkilendi mi?
Samsung, en yeni Galaxy akıllı telefonları için Ethereum Blockchain SDK beta sürümünü piyasaya sürdü

TRON ve Samsung arasında dev iş birliği! TRX fiyatı etkilendi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Samsung, Galaxy Store’a TRON tabanlı merkezi olmayan uygulamalar için destek eklediğini duyurdu. Bugünden itibaren Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılar yerleşik kripto cüzdanına erişerek TRON Blockchain’i ile etkileşime girebilecek.

Samsung mobil cihaz kullanıcıları artık merkezsiz uygulamaları Galaxy Store’un özel bir bölümünden indirebiliyor. Blockchain Cuties ve Super Player gibi zincir oyunları artık mağazadan alınabiliyor ve yakın zamanda diğer dapp’ler de eklenecek.

TRON’un kurucusu Justin Sun, Güney Koreli dev ile iş birliğinin “her iki ekosistemi de birleştirerek bir sonraki seviyeye taşıyacağını” belirtti. Ortaklık ilk olarak her iki şirketin de Samsung cihazları üzerinden TRON blok zincirine erişmesine izin veren bir yazılım geliştirme kiti (SDK) yayınladığı ekim ayında açıklanmıştı.

Sun’a göre Samsung, yıllık yaklaşık 300 milyon birim telefon üreten çok büyük bir mobil cihaz şirketi olduğu için TRON tabanlı merkezsiz uygulamalar ve kripto para ekosistemi için çok büyük bir fırsat. 

Merkezi olmayan uygulamalar yalnızca, dahili kripto para cüzdanını destekleyen ve bir Samsung cihazına sahip kullanıcılar tarafından kullanılabilecek. Cüzdan başlangıçta Ethereum desteği ile piyasaya sürüldü, ağustos ayında ise BTC’yi ekledi.

Samsung’un kripto para cüzdanı, gelecekte tüm Galaxy akıllı telefonlarına eklenecek şekilde ayarlandı. Şimdilik sadece Galaxy S10 ve Galaxy S20 gibi bazı amiral gemisi cihazlarında mevcut.

24 saatlik TRON (TRX) grafiği

Son 24 saatte yüzde 4,48 değer kazanan TRX bu haberin yazıldığı esnada 0,00152 dolar. TRX’in özellikle bugün TSİ 12.00’den itibaren yaptığı ataklar dikkat çekti.

cryptoglobe

İki analistin Bitcoin tahminleri aynı noktada birleşti: BTC nereye gidiyor?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin