Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler
Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler

Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ezici hakimiyeti ve pazar payı sayesinde, Bitcoin’in performansı altcoin performansını her daim etkileyebiliyor. Şu anda kral kripto para 40,5 milyar işlem hacmiyle 34,811 dolardan işlem görüyor. BTC’nin haftanın çoğunda 37.000 doların altında konsolide olma ısrarı, kripto piyasasındaki yükseliş momentumunun çoğunu sıkıştırdı. Bu nedenle birçok altcoin düzeltmeler kaydetti. Ancak Tron ve Polkadot gibi altcoinler genel piyasa duyarlılığına farklı tepkiler verdiği için bu durum genel olarak tek tip değildi.

Tron (TRX) fiyat analizi

Bir zamanlar kripto piyasasının en iyi 10’unun müdavimlerinden biri olan Tron, bu yazı yazılırken 19. sırada tamamen zayıflıyor. Çoğu altcoin gibi, TRX de Bitcoin ve Ethereum yükseldikçe son birkaç hafta içinde piyasasını yönlendiren bir yükseliş ivmesi gördü. Ancak söz konusu momentum, TRX’in düşen hareketini bozması için yeterli değildi.

Bu haberin yazıldığı sırada %11’lik bir artışın ardından, TRX, bir süredir geçerli olan bir model olan düşüşünü sürdürüyor.

Ancak TRX’in teknik göstergeleri, söz konusu düzeltmelerin yakında durabileceğini gösterdi. Bollinger Bantları, kısa vadeli oynaklıkta bir düşüşün altını çizmek için yaklaşıyor gibi görünürken, Chaikin Para Akışı, piyasaya sermaye girişlerini vurgulamak için 0,10 seviyesinde tutunuyor.

Haberler tarafında baktığımızda CoinMetrics verileri, Tron blok zincirindeki Tether işlemlerinin art arda üç hafta boyunca Ethereum’daki işlemleri geçtiğini ortaya çıkardı.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

CoinMarketCap listesinin 4. sırasında yer alan kripto para birimi Polkadot, harika birkaç hafta geçirdi. Değerleme sadece grafiklerde yeni bir ATH’ye değinmekle kalmadı, aynı zamanda hacmi ve piyasa değeri de arttı. Polkadot, yukarıda belirtilen sıralamalarda XRP’yi de geride bıraktı. Yalnızca geçen hafta DOT, fiyat listelerinde %118’in üzerinde yükseldi.

Son saatlerde düzeltmeler yapılmış olsa da, DOT, ATH’nin yakınında pozisyonunu korumaya devam ediyor ve eşlik eden ticaret hacimleri değerlemesini sağlamlaştırıyor.

Polkadot ekosistemindeki genel yükseliş, teknik göstergelerle de vurgulanırken, Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altında. Göreceli Güç Endeksi ise grafiklerde aşırı alım bölgesini süpürüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin