TRON ve Ontoloji tırmanışa geçti: Peki bu artışın nedeni nedir?
TRON ve Ontoloji tırmanışa geçti: Peki bu artışın nedeni nedir?

TRON ve Ontoloji tırmanışa geçti: Peki bu artışın nedeni nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON ve Ontoloji son 24 saatlik verilere bakıldığında tırmanışa geçti. Peki bu artışın nedeni nedir?

TRON ve Ontoloji tırmanışa geçti!

Kripto para dünyası ve TRON (TRX) topluluğu için heyecan verici bir hafta. Geçen haftadan bu yana, kripto piyasasındaki düşüş hareketleri, tüm kripto paraları etkiledi. TRON, yazım sırasında son 24 saatte %10’luk artışla, 831 milyon dolarlık bir hacme sahip. TRON, CoinMarketCap verilerine göre yaklaşık 5,29 milyar dolarlık pazar değeriyle 9. sırada bulunuyor. TRX ticaretine %24,92 oranındaki payıyla Upbit borsası hakim.

TRON topluluğu, ana ağ lansmanı nedeniyle çok fazla küresel ilgi çekti. TRON, 31 Mayıs 2018 tarihinde, Ethereum’un Blockchain’inden kendi Blockchain’ine geçecek. TRX’lerini Ether cüzdanlarından borsalara aktarılması, herhangi bir geri çekilmeyi önlemek ve geçişi desteklemek için tavsiye edilmekte.

TRON neden artıyor?

Kaynaklar ayrıca TRON ağının geliştirilmiş TPS sisteminin Bitcoin ve Ethereum sisteminden daha donanımlı olduğunu belirtiyor. TRON’un ana ağ lansmanının, gelişmekte olan pazara 1 milyon dolarlık TRX tokeni ile birlikte değişiklik getireceği belirtiliyor. TRON’un ekibi konuya yönelik şunları söyledi:

Biz Ethereum’dan ve düşük verimli, tıkanıklığa meyilli ağdan, yüksek ücretlerden ve dik öğrenme eğrisinden uzaklaşabileceğiz. Kapıları, ölçeklendirme ve ticarileştirmeye odaklanan yeni bir kripto para birime açacağız. Küresel dApp geliştirmek için ihtiyaç duyulan yeni nesil altyapısını sağlayacağız.

Ontoloji’nin şu anki durumu nedir?

Ontoloji (ONT), yazım sırasında 899 milyon dolarlık piyasa değeri ile 7,85 dolarlık bir fiyatla işlem görmekte. En düşük fiyat 21 Mayıs 2018’de 7,88 dolardı ve 7 saatlik bir sürede fiyat 8,35 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ontoloji, son 24 saatte %5,68’lik bir artışa sahip ve CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeriyle 28’inci sırada yer almakta.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin