TRON ve EOS sahipleri şimdi ne yapmalı?
TRON ve EOS sahipleri şimdi ne yapmalı?

TRON ve EOS sahipleri dikkat: Tüm tokenleriniz kaybolabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasının en değerli 10 altkoini arasında bulunan TRON ve EOS kendi bloklarını oluşturarak, dijital bağımsızlıklarını kazanmaya hazırlanıyor. TRON (TRX)  ve EOS (EOS) şu an Ethereum tabanlı ERC20 ağında işlem yapmakta. 31 Mayıs’ta TRON ana ağ lansmanını yaparak, kendi başına etkin bir ağ oluşturacak. EOS’da, 1 Haziran’da TRON’a benzer şekilde Ethereum’un blok zincirinden ayrılarak kendi Blockchain’ini kuracak.

TRON ve EOS sahipleri şimdi ne yapmalı?

TRON ve EOS şu anda Ethereum ERC20 tabanını kullanan tokenler. Tokenlerini MyEtherWallet (MEW), Metamask gibi kripto para borsaları harici cüzdan sağlayıcılarında ya da soğuk cüzdanlarda tutan token sahipleri, tokenlerini yeni geçilecek olan ağa uyumlu kripto para borsaları cüzdanlarına aktarmaları gerekiyor. Eski cüzdanlarda kalan tokenlerin ağ değişimi sebebiyle kaybolma ihtimali bulunuyor. Kripto para borsalarında tokenlerini tutanların herhangi bir şey yapmalarına gerek yok. Çünkü kripto para borsaları yeni sisteme uyumlu. MyEtherWallet yetkilileri tokenlerin yeni ağda işlem görebilmesi için token sahiplerinin, dünyanın en büyük ve en güvenilir borsalarından biri olan Binance’yi kullanmalarını öneriyor.

Binance bu gelişmelerden sonra, EOS’un ana ağ lansmanı ve token geçişini destekleyeceğini duyurdu. Yeni ağda yer almak için Binance dışında başka bir kripto para borsasında işlem yapmak isterseniz, mutlaka borsanın cüzdanlarının yeni ağı desteklediğinden emin olmalısınız. Yeni ağa geçmek isteyen diğer bir kripto para olan TRON, TRON Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre 25 Mayıs’ta ağ geçişini sorunsuz ve kolay bir şekilde tamamlamak için sanal bilgisayar üzerinden yapacak. Ancak bu işlem TRON sahiplerini etkilemeyecek asıl taşınma 31 Mayıs’ta olacak.

TRON ve EOS için son tarih 1 Haziran

MyEtherWallet veya Mycrypto.com kullanarak, cüzdan adreslerinize girebilir ve burada muhafaza ettiğiniz tokenlerinize erişebilirsiniz. Daha sonra TRON ve EOS için Binance’de depozito adreslerini bulup, MyEtherWallet’den gönderim yapabilirsiniz. İşlemin maliyetini karşılamak için çok az miktarda Ethereum’a ihtiyacınız olacak. EOS sahipleri tokenlerini 1 Haziran’a kadar almak zorunda aksi takdirde tokenlerine bir daha ulaşılamayacak.

EOS yeni tokenleri, kayıtlı cüzdanlarda bulunan ERC20 tokenleriyle birebir değiştirilecek. Mevcut ERC20 EOS tokenleri, piyasaya sürülmesinden sonra yeni EOS tokenleri ile değişim işleminin sona erdiğini açıklayacak.

EOS ve TRON bağımsızlığını ilan ediyor

EOS geliştiricisi, Block.one’ın ana ağının henüz başlatılmayacağını, ancak blok üreticilerinin kendi bloklarını oluşturmaları için bir yazılım oluşturulduğunu belirtiyor. Bu geçiş süreci, kripto para borsasına tokenlerini transfer etmeyenleri etkilemeyecek. EOS, geliştiricilerin platformda kendi bloklarını oluşturmaları için geçilen sistem, TRON ağından biraz daha karmaşık.

Bu iki kripto para için artık her şey daha farklı olabilir. Bir nevi EOS ve TRON bağımsızlığını ilan etmiş olacak. Bu sene, Cardano (ADA), VeChain (VEN), Ontology (ONT), Aeternity (AE) ve Ziliqa (ZIL) gibi tokenler de bağımsızlık düşüncesiyle kendi ağlarını oluşturmayı hedefliyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin