TRON ve EOS boğa piyasası için hazırlanıyor
TRON ve EOS boğa piyasası için hazırlanıyor

TRON ve EOS boğa treni için hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON ve EOS son zamanlardaki artışını devam ettiriyor. Her şeyin yeşillendiği verimli bir 72 saat geçtikten sonra, piyasalar şu andaki fiyat hareketinde konsolide oluyor gibi görünüyor. Son 24 saat içinde ortalama piyasalarda herhangi bir dramatik hareket görülmedi.

Bitcoin ile birlikte TRON ve EOS’ta uzun vadede artış gösterecek

Birçok analist, Bitcoin’in 9.200 dolar direnç seviyesini geçmesinin, 11.800 dolar seviyesine girmeden önce, kısa vadede fiyatları %30 oranında azaltabileceğini söylüyor. Bu analistlere göre, süreç boyunca küçük dirençleri olan açık bir yol.

Sentiment Analysis segmenti, belirli kripto paraların mevcut piyasa duyumlarına ışık tutmak için topluluk taleplerinden ötürü doğdu. Bu segmentte TRON ve EOS’a yönelik, yatırımcılardan, şüphecilerden, etkileyicilerinden, geliştiricilerden ve yeni başlayanlardan gelen mevcut piyasa yorumlarının küçük bir bölümünü sunuyoruz.

TRON (TRX) fiyat analizi

TRON, geçtiğimiz hafta boyunca %27’lik bir artışa ve son 24 saatte %2’lik bir artışa tanıklık ederek, 3,5 milyar dolarlık bir piyasa hacmiyle 0,05 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

TRON, geçen hafta Blockchain ağının piyasaya sürüldüğü haberini müjdeledi. Ancak daha sonra bunun için kesin tarih belirtilip TRX ve ERC20 tokenlerinin transferi hakkında basın açıklaması yaptı. Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük 13. kripto para birimi olan TRON airdrop yapmaya hazırlanıyor. Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ve TRON CEO’su Justin Sun arasında, 6 Nisan tarihinde, çevrimiçi ortamda bir anlaşmazlık yaşandı. İddiaya göre TRON’un 30 milyon adet TRX’i Ethereum topluluğuna dağıtması, bu tartışmanın çözüldüğünün bir göstergesi.

TRON’a ilişkin yorumlar

Münih’ten şüpheci bir kripto yatırımcısı olan Florian Gebhard’ın TRON’a ilişkin görüşü:

12 Nisan’da Bitcoin, 40 dakikadan daha kısa sürede 7.000 dolara ulaştığında, topluluk neden kripto paralar içerisinde kaybolduğunu fark etti. Bir canlanmayı bekliyorduk. TRON’a yatırım yapmamın tek sebebi aktif olması. Değerli olup olmadıklarını bilmiyorum ama sürekli basın ve medya kapsama alanı kesinlikle fiyatları artıracak. Güçlü bir topluluk her zaman iyi bir stratejidir.

Irving’den kripto para uzmanı Alex Steffan’ın TRON’a ilişkin yorumu:

TRX için iyi düğüm desteği, hayatta kalmanın anahtarıdır. TRX, özellikle Haziran ayından itibaren başlayan yükselişini, önümüzdeki yıl 2 ila 4 dolar arasında işlem görerek devam ettirmelidir. 15 Mayıs’tan sonra yükseliş bekleyin. TRX’in ivme kazanmadan birkaç hafta önce yanlara doğru ticaret yapması bekleniyor. Gelecek iki ya da üç hafta boyunca yatırım yapan insanlar bazı ufak kazançlar elde edebilirler.

Sonuç olarak, TRON hakkından yorum yapanların %72’si, 31 Mayıs’a kadar fiyatların yukarı yönlü hareket edeceğini ancak fiyatların daha sonra düşebileceğini düşünüyor. TRON hakkından yorum yapanların %28’i ise TRON fiyatlarının katlanacağını ve kısa vadede Bitcoin fiyatlarının, TRX fiyatlarını etkileyebileceğine inanıyor.

EOS fiyat analizi

EOS, geçtiğimiz hafta boyunca %37’lik bir artışa ve son 24 saatte %6’lık bir artışa tanıklık ederek, 9,3 milyar dolarlık bir piyasa hacmiyle, 11,5 dolar seviyesinden işlem görüyor.

EOS’a ilişkin yorumlar

Delhi’de bir analist olan Ashraf Diwedi’nin EOS’a ilişkin yorumu:

Bu ayın ilk haftasında gerçekleşen Ethereum (ETH) düşüşünden sonra EOS önemli ölçüde değer kazandı. İnsanlar kripto paraları sorgulamaya başladılar. Şimdi bakın, Litecoin’i tarihte en değerli 5 numaralı kripto para olarak kabul ettiler. Yakında 3 numara, sonra 2 numara olacak. Ethereum ölüyor, EOS onu öldürüyor.

San Jose’den Albay Martin’in EOS’a ilişkin görüşü:

Neden yükseliyor? Kimse biliyor mu? LTC, BCH, XRP, ADA ve hatta TRX gibi tüm kripto paralara bakın, hepsinin büyük piyasa değeri var ve insanlar neyin peşinde olduklarını artık  biliyor. EOS peki nedir ve neden yükseliyor? Hayır, bunu kimse bilmiyor. Bir süredir EOS’u takip ettim, yatırım yaptım, sıkıldım, devam etmedim.  Bu kripto parada, farklı bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Son dönemde elde edilen kazanımlarıyla EOS, yatırımcıların bu artışın gerçek bir değer olup olmadığını düşünmesine neden oldu. EOS, şu an hala yükseliş gösteriyor ve yatırımcılar EOS’un daha da ileri gidebileceğini ve yakın gelecekte fiyatının 50 dolar veya 100 dolara ulaşabileceğini düşünüyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin