Tron ve Dogecoin fiyat analizi: TRX ve DOGE için teknik görünüm
Tron ve Dogecoin fiyat analizi: TRX ve DOGE için teknik görünüm

Tron ve Dogecoin fiyat analizi: TRX ve DOGE için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron önümüzdeki 24 saat içerisinde 0,03 doları test etmek ve sonrasında desteğe çevirmek adına oldukça istekli görünüyor. Dogecoin ise son birkaç gün içinde hafif bir düşüş baskısına tanık oldu.

Tron (TRX) fiyat analizi

TRX, son düşüşünde 0,027 dolarlık destek seviyesine dokundu ve son birkaç gün içinde 4:1 Gann fan hattının üzerine çıktı.

Önümüzdeki 24 saat içinde, 3:1 fan çizgisi ile 0,03 dolarlık yatay direnç arasındaki kesişme boğaların hedefi olacak. TRX’in bu seviyeye tırmanması ve test etmesi beklenebilir. Ya şiddetle reddedilecek ya da 0,03 dolar seviyesini desteklemek için birkaç saat boyunca direncin hemen altında konsolide olabilir.

RSI, düşüşü belirtmek için 50’nin altına hareket ediyor, ancak yukarı doğru momentumun başlangıcını göstermek için bu değeri geçebilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE, 0,008 dolar seviyesinin üzerinde kalmaya devam ediyor. Son birkaç hafta hareketsiz bir DOGE söz konusuydu, son birkaç gün ise ayılara piyasada bir miktar kontrol verdi.

20 ve 50 dönemlik hareketli ortalamalar (sırasıyla beyaz ve sarı), DOGE 0,0088 dolar seviyesinin altına düşerken düşüş eğilimi oluşturdu. DOGE 0,0079 doların altına düşerse, düşüş momentumunun güçlendiği düşünülebilir. Awesome Osilatör de zayıf bir düşüş gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin