Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?
Tron ve Crypto.com Coin fiyat analizi: TRX ve CRO yükselecek mi?

Tron ve Cosmos fiyat analizi: TRX’te sular kaynıyor! ATOM ise soğuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, en son Haziran 2018’de görülen seviyelere yükselirken önümüzdeki birkaç ticaret seansı boyunca yörüngesini sürdürmesi bekleniyor. ATOM ise MACD’de düşüş eğilimi oluşturdu ve 12.3 dolarlık destek seviyesine yaklaşacağı tahmin ediliyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

Tron, son 24 saatte %17’nin üzerinde yükseldi ve 0,044 dolardan işlem görüyor. Bu son iki buçuk yılın en yüksek seviyesi. Alım satım hacimleri 4 milyar doların üzerine yükselirken, alım faaliyeti de yükseldi. Zincir içi ölçümler, MACD hattı sinyal çizgisinin üzerine çıkarken, On Balance Volume bir buçuk yıldan fazla bir süredir en yüksek noktasında ve uzun bir boğa koşusu olasılığını destekliyor.

Piyasanın boğaları için bir sonraki zorluk 0,05 dolarlık direnç civarında görünüyor ancak son yükseliş ivmesi düşünüldüğünde, bu seviyenin üzerinde bir yükseliş kesinlikle mümkün. Bu fiyat seviyesinde bir satış gerçekleşirse, 0.041 ve 0.036 dolarlık destek seviyeleri ön plana çıkabilir.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Cosmos şu an rekor seviyelerde işlem görse de zincir metriklerine göre bir düzeltme çok yakın olabilir. Kripto para biriminin 4 saatlik grafiğine bakıldığında, boğaların 14.6 dolardaki direnci tersine çevirememesinin ardından yükseliş momentumunun son birkaç seansta güç kaybettiğini görüyoruz.

Dahası, MACD’deki düşüş eğilimi bir gerilemeyi işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesinin altına indi ve aynı zamanda düşüş öngörüsüne biraz daha güç kazandırdı. Düşme durumunda, ilk destek seviyesi 12,3 dolar olacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin