Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm
Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

Tron ve Aave fiyat analizi: TRX ve AAVE için teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, şu anda yükselen bir üçgen içinde işlem görüyor ve göstergeler önümüzdeki birkaç işlem seansında bir kırılma öngörmüyor. Aave ise yükseliş sinyallerini parlattı ve grafiklerde daha yeni zirveleri yakalamaya çalışıyor.

Tron (TRX) fiyat analizi

Tron, fiyat yükselen üçgenin alt ucuna doğru ilerlediğinden 0,034 dolarlık fiyat seviyesinde reddedildi. Fiyat tipik olarak bu modelin üzerinde bir kırılmaya tanık olurken, düşük işlem hacimleri, fiyatın önümüzdeki birkaç seansta bu trend çizgileri içinde hareket etmeye devam edebileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte satın alma aktivitesindeki bir artış, TRX’i üst trend çizgisinin üzerine ve 0,036 dolar direncine doğru itebilir.

Stokastik RSI düşüş eğilimi sınırındayken, Awesome Osilatör tek bir düşüş noktası kaydetti. Üçgenden aşağı doğru bir kırılma, TRX’in 0,031 dolarlık desteğin altına düştüğünü görebilir.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave, fiyat rekor seviyelere yakın işlem görüyor ve 285,8 dolardaki destekten geri döndü. Son 24 saatteki artış, ticaret hacmindeki artış ve sağlıklı satın alma aktivitesiyle desteklendi. 317 dolarlık direnç seviyesinin üzerinde bir hareket, AAVE’nin tüm zamanların en yüksek seviyesini yakalamasıyla sonuçlanabilir. Bu, henüz zirve noktasında olmayan bir yükseliş Göreli Güç Endeksi ile de desteklendi.

Awesome Osilatör, piyasadaki yükseliş momentumunun başlangıcını resmediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin