Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!
Blockstream CEO’sundan TRX hakkında şok sözler!

TRON Vakfı, TRX mortgage kredilendirme platformunu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı, TRON ağı üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir borçlanma platformu olan TRON TRX mortgage borç verme platformunun hizmete başladığını duyurdu.

TRON projesini destekleyen kar amacı gütmeyen vakıf, TRON’un Nil testnetinde konuşlandırılan TRX mortgage borç verme platformunun dâhili testlerine katılmak için her şeye sahip.

Geçici olarak DeLoan olarak adlandırılan projede, kredi faizinin ödenmesi için kullanılan bir yönetim tokeni olarak DLN kullanıyor. DLN aynı zamanda merkezi olmayan bir özerklik elde edebilmek için DeLoan’ın faiz oranına benzer temel parametrelerini ayarlamak için kilit oylama olarak kullanılacak.

Ayrıca, platform, MakerDAO’nun DAI’si gibi dolar olarak sabitlenmiş bir stabilcoin, CRD’ye (Credit) sahiptir. Platform üzerinden CRD parası cinsinden kredi almak için kullanıcıların TRX varlıklarını ipotek etmesi gerekiyor. Ancak, bu, doğrudan USDT için TRX ticareti yapan kullanıcıları kapsamaz

CRD, daha sonra benzer işlevler sunan daha merkezi olmayan bir USDT olarak kabul edilir. Şu anda, CRD, BTC ve ETH gibi diğer para birimlerini satın almak için kullanılamaz, ancak vakıf esnekliği sağlamak için zaten yol haritasına sahip.

DeLoan platformundaki DLN tokeni, DLN’in kilitlenmesi DeLoan’ın teklifler üzerindeki oy haklarını sunduğu için kredi faizini ödemek ve platformda merkezi olmayan yönetim sistemi oluşturmak için kullanılır. DeLoan ile Tron eko sisteminin zenginliği artırılmış oldu.

Kasım 2019’da TRON Foundation, kullanıcılarından en iyi geribildirimi almak için Nil Test Network projesini başlattı.

ABD dışında BitTorrent alacakların bilmesi gerekenler

TRON blok zincirine geçiş yoluyla BitTorrent ekosistemine katıldığını duyurduktan sonra DLive, Lino blok zincirinin desteğini 15 Nisan 2020’den itibaren durduracağını ve LINO tokeninin artık devredilemeyeceğini açıkladı.

Ancak DLive, ABD dışındaki kullanıcıların artık sahip oldukları LINO tokenlerinin sayısına göre BitTorrent (BTT) alacağını belirtti.

ABD dışındaki kullanıcılar için kolaylık sağlamak amacıyla DLive, söz konusu alanlar dışındaki kullanıcıların LINO tokenlerini BTT ile değiştirmeleri için bir araç geliştirdi. BitTorrent, ABD kullanıcılarını LINO tokenlerini proje tarafından oluşturulan bir bilinmesi gerekenler listesini kontrol etmeye çağırıyor.

newslogical


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin