Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu
Mati Greenspan en yüksek performanslı altcoin’leri duyurdu

TRON Vakfı haftalık raporunu yayınlıyor: TRON, Binance’in BCF’si ile çalışmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Ekim’de TRON Vakfı haftalık raporunu geçtiğimiz hafta içinde katıldığı tüm faaliyetleri ve projeleri ana hatlarıyla açıkladı. Raporda teknik gelişmeler, toplum faaliyetleri ve daha birçok konu ele alındı.

TRON Vakfı haftalık raporunu yayınladı: İşte detayları…

1 Ekim’de TRON Vakfı haftalık raporunu açıkladı. Rapordaki önemli gelişmeler şunlardır:

  • Rapora göre, yapısal tamamlama bakımından, TRON Virtual Machine (TVM) test vakalarında iyileştirmeler yapıldı (Test cihazının test altında olan TVM özelliklerinin gerekliliklere uygun olup olmadığı sonucuna varılacağı koşullar grubu).
  • Buna ek olarak, TRON teknik ekibi, çoklu imza ile ilgili birim testini başarılı bir şekilde tamamlayabildi (Burada kaynak kodun her bir birimi, TRON cüzdanı için kullanılıp kullanılamayacaklarına karar vermek için test edildi).
  • Rapor ayrıca, TRON’un bellek veri tabanında bir anlık görüntü hizmeti oluşturmak için yeterli bir yolla optimize ettiğini doğruladı.
  • TRON’un ağı ile ilgili olarak, teknik ekip UPnP’yi test etme aşamasında. (Universal Plug and Play, ağ cihazlarının birbirlerinin ağını keşfetmesini sağlayan bir grup ağ protokolü). Ekip ayrıca, cüzdan için yeni bir anonim işlem planı araştırmalarını da yaptı.
  • TRON Vakfı, Asya ve Pasifik’teki milletlerin sürdürülebilir kalkınmasını Blockchain teknolojisinin uygulanmasıyla ilerletmek için Binance’in sahip olduğu bir kuruluş olan Blockchain Charity Foundation (BCF) ile birlikte çalışıyor.

TRON, Binance’in BCF’si ile çalışmaya hazırlanıyor

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun, konuya yönelik  şunları söyledi:

TRON, BM’nin Blockchain teknolojileri ile sürdürülebilir kalkınma hedeflerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak için endüstri liderleriyle yan yana çalışarak BCF ile ortaklık yapmayı dört gözle bekliyor.

Haftalık rapora göre, 22 Eylül’de TRON’un MainNet token göçü Bithumb Borsası’nın platformunda başarıyla tamamlandı ve TRX’in depolanmasına yönelik hizmetler borsa platformunda yeniden başladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin