Tron TVL değeri %45 yükseldi! En büyük üçüncü DeFi platformu oldu
Tron TVL değeri %45 yükseldi! En büyük üçüncü DeFi platformu oldu

Tron TVL değeri %45 yükseldi! En büyük üçüncü DeFi platformu oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron zincirine kilitlenen fon miktarı, Ethereum ve BNB zinciri hariç diğer blockchainlerin miktarını geçti. Böylece Tron TVL’si ETH ve BNB zincirinden sonra üçüncü oldu. Çinli kripto gazetecisi Colin Wu, Tron zincirinde kilitli toplam değeri (TVL) %45 oranında artığını duyurdu.

Bu arada, Whale Alert neredeyse bir düzine büyük işlem tespit etti ve TRX’i hareket ettirdi – yaklaşık 10 milyar jeton.

Tron TVL %45 yükselirken diğer zincirlerin TVL’leri düşüyor. Wu, Tron’a kilitlenen fon miktarının geçen ay %44,74 ve geçen hafta %13,36 arttığını gösteren bir haber paylaşımında bulundu. Tron, Ethereum ve BNB Zincirinin TVL’sinden sonra üçüncü sırada yer alıyor. Bu arada, diğer blok zincirlerinde kilitli toplam fon miktarlarında da değişiklikler başladı.

Wu, Tron’un TVL yükselişinin arkasındaki nedenin, algoritmik stabil coin USDD’nin son lansmanı olduğunu belirtti. Gerçekleşen lansman 11 Mayıs’ta duyuruldu ve USDD, Multichain DEX’in yanı sıra diğer birkaç merkezi olmayan borsada (PancakeSwap, Uniswap, Ellipsis ve sunSwap) piyasaya sürüldü.

Son olarak elde edilen verilere göre karşılık 5,77 milyar dolar (Tron) iken BNB Chain’inkini geçmeye yakındı. Şimdi, boşluk Binance blockchain lehine arttı ve TVL’si şu anda 8,78 milyar dolar, Tron’unki ise 5,92 milyar dolar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin