TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor
TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor

TRON (TRX) yatırımcılarının dikkatine: Haftalık rapor çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun, 10 Aralık’ta TRON’un haftalık raporunu Twitter’da yayınladı. Rapor, TRON (TRX) Vakfı’nın geçtiğimiz hafta kaydettiği ilerlemenin bir özetini içeriyor. İlerleme durumu ile birlikte rapor, topluluk faaliyetlerine ve küresel topluluğa değiniyor.

TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor

Rapor tamamlanan çalışmalar ve devam eden çalışmalar dahil olmak üzere birden çok bölüme ayrılıyor. Rapor, senkronizasyon modülünün yapısında bir optimizasyon olduğunu ve mesajların işlenmesini iyileştirdiğini gösteriyor. Vakıf, dinamik bir kaynak tavanı elde ettiğini iddia ediyor. Bu arada raporda, çoklu node’li cüzdanların testlerinin devam ettiği ve bu sayede tam node’lerin SolidityNode ile etkileşime gireceği vurgulanıyor.

Justin Sun: “TRON bir sonraki boğa koşusuna öncülük edecek.”

TRON Vakfı’nın diğer faaliyetleri arasında 200.000 dolarlık ödül havuzuna sahip bir geliştirici yarışması olan TRON Accelerator programının lansmanı yer alıyor. Ayrıca, TRON tabanlı girişimlerin ve geliştiricilerin vakıfla doğrudan iletişim kurmasını kolaylaştıracak olan TRON Ecosystem Co-Builder Plan’ının (ECP) lansmanı da belirtiliyor.

Kripto para, kayalık bir yolculuktan sonra bile yerini koruyor

Ayrıca, önümüzdeki üç yıl içinde 100 milyon doları aşan bir yatırımla TRON Arcade, TRON Blockchain oyun fonunun lansmanını da duyurdu. Ayrıca, TRON’un ana sürüm 3.2 güncellemesiyle, kuruluşun şu anda 1.200’ün üzerinde geliştiricisi var.

CoinMarketCap’ın listesinde onuncu pozisyonunu elde eden kripto para, kayalık bir yolculuktan sonra bile yerini koruyor. Yazım sırasında TRX, 886 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,0133 dolar olarak değerlendi. Kripto para şu anda, yüzde 0,78 oranında düşüşle işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin