Tron, Bittorrent'in kurucusu tarafından yaratılan projenin hissedarı oldu
Tron'un yeni durağı CoinSwitch.

TRON (TRX) yakında 1 doları bulabilir! Peki nasıl?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Henüz 1 yaşında olan TRON, bu kısa zamanda kripto para projelerinin çoğundan daha iyi performans gösterdi. TRON’un ilk olarak ana sunucusunu başlatmaki başarısı konuşulurken, bugünlerde ERC20’den çekilip kendi ana ağ tokenlerine geçme hazırlığı gündemde. Tüm bu gelişmeler ışığında, TRON (TRX) yakında 1 dolar olabilir, fikri hızla yayılmaya başladı.

TRON’daki son gelişmeleri fark eden Ledger Nano, TRON’a açık bir davette bulundu. Odyssey 2.0 lansmanı ile TRON, önümüzdeki aylarda olumlu gelişmeler ve fiyat artışı için artık tamamen bağımsız olacak.

TRON bağımsız hale geliyor

TRON’un kurucusu Justin Sun, geçenlerde 25 Haziran Bağımsızlık Günü’nü işaret eden bir açıklama yaptı. TRON topluluğunun tamamı, artık TRON’un kendi Blockchain’ine geçişini heyecanla bekliyor.

Topluluk üyelerinden kalan ERC20 TRON tokenlerini onaylamaları ve MainNet tokenlerine geçmelerinin istendiğini hatırlatmakta fayda var.

TRON’daki son gelişmelere dikkati çeken Ledger Nano S, pazardaki en popüler donanım cüzdanlarından biri olarak TRON’a, gelişim ağına katılması için açık bir davet yaptı.

Sadece popüler paraları destekleyen Ledger Nano S, kripto para yatırımcılarının varlıklarını saklamaları için gerekli bir araç olarak biliniyor. Ledger Nano’nun Twitter’daki bir kullanıcıya verdiği cevap, TRON’un bir sonraki aday olabileceği yönünde değerlendiriliyor.

Tron geliştiricilerini bizimle iletişime geçmeye ve yeni Blockchain’leriyle ilgili teknik karmaşıklığı değerlendirmek için Geliştirici Slack’imize katılmaya davet ediyoruz.

TRON (TRX) yakında 1 doları bulabilir mi?

Ledger Nano ile muhtemel bir işbirliğine son derece sıcak bakan TRON topluluğu, duygularını şöyle dile getiriyor:

İlginç ve yeni seçenekleri birleştirmenizi görmek harika. TRX, mükemmel bir seçim gibi gözüküyor, çünkü neredeyse her borsanın işlem hacmi liderlerinden biri. Herkes TRX’lerini bir Ledger Wallet’ta tutmak isteyecek!

Bazı analistler, önümüzdeki çeyrekte tamamen bağımsız hale geleceği için TRON adına son derece pozitif tahminlerde bulunuyorlar. TRON (TRX) yakında 1 doları bulursa bu şaşırtıcı olmayacaktır.

TRX tokeninin MainNet’e geçişi tüm yatırımcılardan tam destek alıyor. TRX’in fiyatı beklendiği gibi yükselmemiş olsa da, platform gelişmeleri ve daha fazla ortaklık ile yakın gelecekte bu genç projeden çok şey bekleniyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

TRON (TRX) Trade Satoshi platformunda listelenecek

TRON’un kurucusu BitTorrent şirketini resmen satın aldı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin