16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?
16 Ekim Tron (TRX) ve Dogecoin (DOGE) fiyat analizi: Sıradaki hamle ne olacak?

TRON (TRX), popüler stablecoin için yüzde 50 hedef koyuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu anda 1,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 11. büyük dijital varlık olan TRON (TRX) hafif düşüş eğilimi ile 0.0251 dolarda el değiştiriyor. Kripto para, son 24 saatte neredeyse %2 kaybetti. TRX, 0,0280 dolar ile 0,0250 dolar arasında sınırlı bir aralıkta kilitli kalıyor.

TRON dar aralıkta işlem görüyor

Yukarıda bahsedilen kanalın alt sınırı DMA50 tarafından güçlendirilmiştir. Daha düşük bir sürdürülebilir hamle, DMA200’e yapılan satışların 0,0227 dolara düşmesine neden olacaktır.

TRON (TRX) günlük fiyat grafiği

Öte yandan, yükseliş hissiyatını desteklemek ve 0,030 dolarlık psikolojik seviyeyi artırmak için 0,0280 doların üzerinde istikrarlı bir büyüme gerekiyor.

TRON – USDT birçok borsada listeleniyor

Önceki hafta, Tether ihraççısı TRON Blockchain’i temel alan USDT kripto paralar çıkardı. Yeni token, Bitfinex, OKEx, Gate.io ve Huobi dahil olmak üzere birçok büyük borsa tarafından desteklendi.

Bu arada, Tron Vakfı’nın başkanı Justin Sun geçtiğimiz günlerde, Tron’un toplam USDT arzı içindeki payının %2’ye ulaştığını açıkladı. Ayrıca amaçlarının ikinci çeyrek sonunda %10, yıl sonunda %50’ye ulaşmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin