21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi
21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi

TRON (TRX) işlem sayısıyla Bitcoin’i yeniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Akıllı sözleşme ve dapps platformu olan TRON, varlığının tarihinde büyük bir başarı elde etti. TRON Blockchain’i az önce Bitcoin’in işlem sayısını aştı. Bitcoin on yıldan bu yana var olan kripto para ama TRON platform usadece bir yıldan daha az bir süredir var olduğu için bu kayda değer bir gelişme. İşlem sayısı şimdi Bitcoin için 410.807.309’a kıyasla TRON’da 412.608.460.

TRON (TRX) ​​kullanımı Bitcoin’e kıyasla her geçen gün artıyor

Bir Blockchain analisti olan Bay Gordon’a göre, TRON kullanımı önemli ölçüde arttı ve işlem sayısı kullanıma çevrildiğinde işlem sayısının gösterdiği gibi Bitcoin’i aştı. TRON kullanımı ve dapp kullanıcılarının sayısı ve dappların sayısı ve akıllı sözleşmeler de önemli ölçüde arttı. 


TRON İşlem görüntüsü – Kaynağı: Tronscan

TRON’un son haftalık raporuna göre, platform şimdi 877 akıllı sözleşmeye sahipken, dapps sayısı 39 artarak platformdaki kullanıcı sayısını artırıyor. TRON’un yalnızca akıllı sözleşmeler ve dapps sayısındaki artışının yanı sıra, kullanımın bir diğer önemli göstergesi, TRON ağındaki node sayısı da son rapora göre birkaç gün içinde 1.357’den 1.100’den arttı. Bu aynı zamanda, ağa önemli ölçüde katkıda bulunabilecek önemli bir gelişme.


Bitcoin İşlem görüntüsü kaynak: Blockchain.com

TRON daha fazlasını vaat ediyor

Şimdiye kadarki tüm başarılarla birlikte, TRON’un CEO’su Justin Sun, TRON’un yerel  tokenlerinden TRX’in yakında tekrar ilk on kripto para birimine katılacağına söz veriyor. Justin Sun, sadece TRX’in değil, BTT’nin de ikinci çeyrek sonunda ilk 30 kripto para birimine katılacağını ekledi. Justin Sun, yakın zamanda geliştiricilerin ilgisini çeken Hızlandırıcı programı gibi programlarla daha fazla dapp başlatmayı planlıyor olabilir.

Kaynak: Twitter.com

Bu arada, Bitcoin hala ilerlemeye devam ederken, altcoinler TRX de dahil olmak üzere mücadele ediyor. TRON ağının yaşadığı büyüme, sonuçta piyasadaki TRX fiyatını destekleyecek mi? Önümüzdeki birkaç gün içinde TRX’in diğer altcoin’ler ile ilgili olarak nasıl bir performans gösterdiğini göreceğiz.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin