TRON (TRX) fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin arkasındaki sebep
TRON (TRX) fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin arkasındaki sebep

TRON (TRX) fiyatı yükselişe geçti! İşte yükselişin arkasındaki sebep

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRON’un kurucusu Justin Sun’ın Huobi Global’i satın aldığına dair haberler yapılmaya başladı. Bu haberlerin etkisiyle Tron fiyatı kısa vadeli grafiklerde olumlu etkilendi. Günlük RSI’da sağlıklı bir artış, satış hacimlerinin artmasıyla birlikte fiyatların ivme kazanmasıyla alıcıların baskı yaptığını gösterdi. Bununla birlikte, kalkınma faaliyeti, zayıf ağırlıklı sosyal duyarlılığın yanı sıra tüm zamanların en düşük seviyesine geriledi.

Tron (TRX) fiyatı, yüksek sosyal duyarlılık nedeniyle birkaç yükseliş hariç Eylül ve Ekim’in büyük bölümünde menzile bağlı kaldı.

Küresel kripto piyasa değeri 1 trilyon doların altında kaldı ancak görünüşe göre Tron fiyatı en azından kısa vadeli grafiklerde yükseliş görünümüne geçiş yaptı. TRON’un kurucusu Justin Sun’ın Huobi Global’i satın aldığına dair söylentiler arasında TRX fiyatı son 24 saatte %4,06 arttı.

Tron fiyatındaki artış devam edecek mi?

Son kazanımlara rağmen, Tron fiyatı Mart 2018 tarihinde 0,29$’dan %77,74 düştü. Ağustos sonunda 0,065 doların altına düştükten sonra TRX fiyatı sadece 10 gün önce 0,058 doların en düşük seviyesini test etti.

Tron fiyatı 0,058 dolardan %9,59 fiyat kazanmayı başarmış olsa da, fiyatını 0,065 dolar seviyesindeki kilit direnç seviyesinin üzerine yerleştirecek boğalardan hâlâ yeterli baskıyı görmüyor.

Günlük RSI’da sağlıklı bir artış, teknik veriler açısından kısa vadeli iyi bir işaret olan perakende hacimlerinin artmasıyla birlikte fiyatın ivme kazanmasıyla alıcıların baskı yaptığını gösterdi, ancak zincir üstü göstergeler hâlâ tam anlamıyla olumlu değil.

Zincir üstü göstergeler zayıf görünüyor

TRX zincir içi metriklerine bakıldığında, Justin Sun Huobi satın alma haberlerine rağmen geliştirme faaliyetinin zayıf ağırlıklı sosyal duyarlılığın yanı sıra tüm zamanların en düşük seviyelerine düştü.

Ek olarak, balinalar tarafından 5 milyon dolardan fazla olan toplam sabit para arzının yüzdesi de, bu bölgede ilgi gördü.

Bununla birlikte, fonlama oranındaki bir artış, altcoin için vadeli işlem piyasasında artan bir yükseliş hissi gösterdi. Kısa vadede, Tron fiyatı spot piyasadaki yükseliş momentumu ve vadeli işlem hissiyatının yükselişe dönüşmesi nedeniyle 0,065 dolar seviyelerini görebilirken, aynı şeyi sürdürmek TRX boğaları için önemli bir görev olabilir. Yukarıdaki uzun vadeli düşüş tezinin geçersiz kılınması, TRX fiyatını 0,703 dolardan üst direncin üzerine çıkarabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin