Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

TRON (TRX), eToro Borsasında listeleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere merkezli çok varlıklı bir sosyal ticaret ve aracı kurum olan eToro, bugün Twitter’da borsalarında TRON’u (TRX) listelediğini duyurdu.

eToro ABD’de piyasaya sürüldü:

TRON listeleme haberi, eToro’nun Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kripto para birimi borsası hizmetlerini başlatmasından birkaç gün sonra geldi. Bu ayın başlarında, eToro borsanın BTC, ETH, XRP, LTC, BCH ve XLM dahil olmak üzere 13 kripto para birimi için 32 ABD eyaletindeki müşterilere kripto para birimi alım satım hizmetleri sağlayacağını açıkladı.

TRX USD değer grafiği
TRX/USD değer grafiği

TRON (TRX) listelenmesi bir hareket oluşturmadı

Borsadaki resmi açıklamadan sonra bile, TRX fiyatının olumlu bir hareketi yoktur. TRX piyasa değeri ile 11. sıradadır (coinmarketcap verileri). TRON, son 24 saatte yaklaşık %2,75 oranında geriledi ve şu anda Bitfinex Borsası’na göre 0,023367 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin