TRON
Kripto paralar aşağı giderken Tron piyasadan ayrışan hareketlere sahip

TRON (TRX) bu sefer Stellar’ı tahtından etmek istiyor: TRX işlem çiftlerinde XLM’yi geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

13 Aralık’ta, TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun, kripto sıralamasında onuncu sırada yer alan TRON (TRX) ve dördüncü en büyük kripto para olan Stellar arasında bir karşılaştırma yaptı. Sun, burada TRON ve Stellar (XLM) çiftlerinden bahsetti ve burada TRX’in ticaret çiftleri sayısı bakımından XLM’yi aştığına dikkat çekti.

TRON (TRX) işlem çiftleri konusunda Stellar’ı geride bıraktı

Justin Sun konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

CoinMarketCap’a göre, TRON’un şimdiden 157 ticaret çifti olan Stellar’ı aşan 159 ticaret çifti var. TRX, kripto-fiat ticaret çiftleri dahil 100’den fazla borsada zaten listelendi.

TRON ekosistemi son haftalarda bazı önemli gelişmeler yaşadı. Bunlardan biri, geliştiriciler için 200.000 dolarlık bir ödül veren bir yarışma olan TRON Accelerator programının lansmanı. Bu aynı zamanda, TRON’un Blockchain’inin yanı sıra TRON’un teknolojisiyle ilişkili geliştiricileri kullanan girişimler için bir güç merkezi olan TRON Ekosistem Co-Builder Planı’nın piyasaya sürülmesine de işaret ediyor.

TRON (TRX) fiyat grafiği
TRON (TRX) fiyat grafiği

TRON ve Stellar fiyatında son durum

Piyasa cephesinde TRX, yazım sırasında %0,7 düştü ve kripto para 890 milyon dolarlık piyasa değeriyle 0,013 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yazım sırasında kripto paranın son 24 saatteki toplam işlem hacmi 83,5 milyon dolar olarak kaydedildi.

Stellar (XLM) fiyat grafiği
Stellar (XLM) fiyat grafiği

Öte yandan Stellar, yazım sırasında %3,2’lik bir düşüş gösteriyor. Şu anda kripto para, 2,2 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 0,11 dolardan işlem görüyor. Ayrıca XLM’nin 24 saatlik işlem hacminin 62 milyon doları aştığı görülüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin