TRON (TRX) BitBay Borsasında 4 ayrı işlem çiftine açık olacak
TRON (TRX) BitBay Borsasında 4 ayrı işlem çiftine açık olacak

TRON (TRX) BitBay Borsası’nda listelenecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın CEO’su Justin Sun, TRX tokeninin artık Avrupa’daki merkezi olmayan bir borsa olan BitBay’da listeleneceğini duyurdu. TRON (TRX) BitBay Borsası’nda işlem gören Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Lisk (LSK) gibi kripto para birimlerinin arasına katılıyor.

TRON (TRX) BitBay Borsası’nda 4 ayrı işlem çiftine açık olacak

Justin Sun, işlem çiftlerinin içeriğini attığı bir tweetle duyurdu. Bu bilgilere göre, TRON şu işlem çiftlerine açıldı:  TRX/EUR, TRX/USD, TRX/BTC ve TRX/PLN. Ayrıca Polonya borsasında listelenmenin TRON’un Avrupa’daki erişimini genişletmesi bekleniyor. 2014 yılında kurulan BitBay, akıllı sözleşme tabanlı bir platform ve şu anda Avrupa’nın üçüncü büyük kripto para borsası. Şu andaki platform, yaklaşık 1 milyonluk bir küresel kullanıcı tabanına sahip.

TRON (TRX) Piyasa değer tablosu
TRON (TRX) Piyasa değer tablosu

TRON (TRX), 1,32 milyar dolarlık piyasa değeri ile CoinMarketCap verilerine göre, 13. en değerli kripto para birimi. Yazım sırasında TRON, 0,02 dolar seviyesinden  işlem görüyor. Son zamanlarda, popüler kripto borsası Binance’de TRX için TRX/BNB ticaret çiftini ekledi. Binance, BNB ile TRX tokenlerinin kolayca pazarlanmasına izin veriyor.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin