Tron ve Dogecoin fiyat analizi: TRX ve DOGE için teknik görünüm
Tron ve Dogecoin fiyat analizi: TRX ve DOGE için teknik görünüm

TRON (TRX) ayı piyasasında harikalar yapıyor: TRX, 100 milyon işleme ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasaları her zaman düşük seviyede ve çok sayıda kripto analisti, yıl sonu hedeflerinde 2019’un daha iyi bir yıl olmasını bekliyor. Ama bu durum, 2018’in her geçen gününü en iyisi yapmaya çalışan TRON (TRX) için böyle değil. 2018’in ikinci haftasından başlayarak Justin Sun, kripto para ve onun arkasındaki ekibin ne kadar fevkalade çalıştığını gösteren iki önemli habere imza attı.

6 aydan kısa sürede 100 milyon işlem ve bir ay içinde 39 Dapp

TRON ve onun arkasındaki ekip örnek projeler üzerinde çalışıyor ve rakip projelerine fırsat vermiyor. Diğer projeler hâlâ düşen kripto fiyatlarının baskısını sürdürmek için mücadele ederken, TRON sadece fırtınaları temeldeki gelişmelere göre mükemmel bir şekilde bıraktı.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1074252042233737218

Justin Sun tarafından ortaya atılan son tweetlere göre, TRON 100 milyon işlem sayısına ulaştı. Daha da ilginç olan şey, projenin yalnızca 173 gün sürdüğü ve bunun da Ethereum‘dan kendi MainNet’e taşınmasından kaynaklandığı. Bu açıkça, TRON’un MainNet’inin güçlü bir şekilde inşa edildiğini ve toplumun buna inanmakta olduğunu açıkça gösteriyor.

 

TRON (TRX), Ethereum’dan tacını çalmaya kararlı

Sadece işlemsel üstünlük değil, TRON Dapp ekosistemini oldukça iyi ve hızlı bir şekilde yönetiyor. Dapp piyasası hala Ethereum’un egemenliğinde ancak TRON, zaten Ethereum’a meydan okuyor. Dapp ekosistemini piyasaya sürdüğü bir aydan kısa bir süre sonra, TVM-TRON şimdiden 39 Dapp’ı ağırladı ve 2019’a gitmeden önce bir kaç tane daha ele geçirecek güçte görünüyor.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1074539084385669120

Her ne kadar bir şey söylemek için çok erken olsa da TRON Ethereum’dan tacını çalmadan durmayacak gibi görünüyor. DappRadar’ın güncel verileri, Ethereum 1311 Dapps, EOS 222 Dapps ve TRON 39 Dapps ile yarışın verilerini gösteriyor. TRON, EOS ile birlikte, Ethereum’un ölçeklenebilirlik ve tıkanıklık ile ilgili olarak karşılaştığı sorunlardan büyük ölçüde emin olabilir. Justin’in vizyonu ve TRON’un ekibinin projeye olan bağlılığıyla, proje büyük işler başaracak gibi görünüyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin