21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi
21 Eylül Tron (TRX) ve Compound (COMP) fiyat analizi

TRON (TRX) ağının gelişimi dudak uçuklatıyor: TRX yeni bir ralliye mi hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON (TRX) projesi, 14 Aralık’ta  Dapp haftalık raporunu yayınladı. Raporda iki merkezi olmayan borsanın (DEX’ler) başlatılması gibi önemli kilometre taşları vurgulanıyor.

İki TRON (TRX)  tabanlı DEX’in başlatılması

TRON büyüyen Dapp ekosistemini tanıtmak için iyi bir iş yapıyor ve bu uzmanlara göre, potansiyel olarak daha fazla kullanıcıyı platforma yönlendirecek. TRON, CropBytes ile bir işbirliği kurmayı başardı. TRON’un Dapps’ının popülaritesi, Dapps için işlem hacmi sayısındaki artışla gösterilir.

Hafta boyunca TRON’a dayalı iki merkezi olmayan borsa başlatıldı. TRX Market 12 Aralık’ta başladı. Bu borsa, TRON topluluğu tarafından geliştirildi. Yeni DEX, üç tokeni -GOC, BET ve FUN- destekliyor ve hepsi TRON’un TRX jtokeni ile eşleştirildi.

TRON (TRX) ekosistemindeki son gelişmeler

TRC10 Borsası, TRON’un ilk TRC20 ve TRC10 borsası

TRC10 Borsası, TRON’un ilk TRC20 ve TRC10 borsası olarak tanımlanıyor. TRC10 Borsası kendisi ile aynı asal kodu paylaşan Tronscan DEX’e benzer ve tek fark UI. GOC’nin TRC20 Borsası, sipariş eşleme borsası ve yerel token GOC olarak işlev görür.

GOC tokenleri toplamda 10 milyar dolara sahip ve tokenin içsel değerini korumak için iki yöntem kullanılır. İlk yöntem, 5 milyar tokenin yanmasına kadar kazancın yüzde 20’sini kullanarak tokenleri geri almak veya yakmak. İkinci yöntem, hizmet ücretinin yarısını haftada bir kez GOC sahipleriyle paylaşmak.

TRON (TRX) ağının gelişimi yatırımcıları sevindiriyor

Tronscan’da dokuz TRC20 tokeni listelendi ve bunların çoğunluğu Dapp projeleriyle düzenlendi. Tronscan’da ayrıca 1.500 TRC10 listelendi ve bu sayı büyümeye devam ediyor. Bunun nedeni, kullanıcıların bir TRC10 tokenini oluşturmasının kolay olması. Kullanıcıların 1.024 TRX’e sahip olmaları gerekiyor.

dapp islem hacmi

Ancak, kullanıcıların akıllı sözleşmeler yazması gerektiği için TRC20 tokeni oluşturmak biraz daha zor. Daha fazla TRON borsası başlatıldıkça uzmanlara göre, Dapp projelerinin tokeni daha yüksek bir likiditeye sahip olacak ve Dapps daha aktif kullanıcılara sahip olacak ve tüm TRON ağının işlem hacmi yeni bir seviyeye çekilecek.

İşlemler, Dapps ve ortaklıklar

Dapps için 24 saatlik işlem sayısı geçen haftaya göre yüzde 48 artarak 1,04 milyona ulaştı. Öte yandan, 24 saatlik işlem hacmi %151 oranında artarak 640 milyon TRX seviyesine ulaştı. Her iki endekste de önemli artış TRON’un Dapps’inin popülerliğinin açık bir göstergesi. TRON’un CropBytes ile yaptığı iş birliği sayesinde daha sonra TRON’da sanal bir çiftçilik oyunu yapacak.

Blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin