Tron Blockchain
Tron Blockchain ağının kuruluşundan altı ay sonra 1 milyon kullanıcı adresine ulaşıyor

Tron Vakfı, TronWallet kullanıcıları için mevcut özellikler listesini güncelledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron Vakfı salı günü TronWallet kullanıcıları için yeni bir özellik listesi paylaştı. TronWallet haziran ayında piyasaya sürüldü ve şirket, o zamanlar paranın kaybedilebileceği riskinden dolayı topluluğa TRX’i depozit etmekten kaçınmalarını söylemişti.

Mainnet Ağustos başlarında hayata geçtikten sonra, kullanıcıların “Super Representative” seçimlerine katılabilmeleri için TRX’lerini alabilecekleri, gönderebilecekleri ve dondurabilecekleri cüzdanları kullanmalarına izin verildi. Cüzdan artık hem Android hem de iOS’ta mevcut.

TronWallet özelliklerinin güncellenmiş listesi

TronWallet Getty.io adlı topluluk projesi tarafından oluşturuldu. Medium’daki resmi bir gönderiye göre, kullanıcılar TRX’e cep telefonlarından erişebilir ve onları saklayabilir, hatta TRX altında oluşturulmuş token ve diğer yardımcı simgeleriyle ödeme yapmak için bir QR tarayıcısı bile kullanabilirler. Kullanıcılar artık benzersiz bir QR kodu / işlemi oluşturarak TRX’te ödeme talep edebilecekler. Ek olarak, kullanıcılar tokenleri dondurabilir veya çözebilir ve Tron Super Representative için oy kullanabilirler.

M-cüzdan ayrıca kullanıcıların piyasada / fiyatta kontrol sağlamasına ve uygulamada yapılan tüm işlemlerin (onaylanmış ve beklemede olan) kaydını tutmasına izin verecek. Kullanıcılar ayrıca öğretici derslere uygulama üzerinden erişebilecekler. Tüm bu işlevselliklere Face ID ve parmak izi gibi daha güvenli bir güvenlik mekanizması ile erişilebilecek.

TronWallet geleceği hedefliyor

Tron ekibi, gelecek günlerde uygulamaya daha fazla özellik eklemeyi planlıyor. Bunlar arasında, merkezi olmayan bir şekilde aracı olmadan TRX ticareti yapma, ICO tokenlerini satmak için bir web Widgetı’nın piyasaya sürülmesi ve DApps yaratımını hızlandırmak için bir sonraki yılın ilk çeyreğinde bir DApp tarayıcısı oluşturulması da bulunuyor.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin