TRON topluluğu neden Ethereum’dan ayrıldı?
TRON topluluğu neden Ethereum’dan ayrıldı?

TRON topluluğu neden Ethereum’dan ayrıldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON, Twitter ve YouTube’da en çok bahsedilen kripto para birimi. Kurucunun kişisel Twitter hesabının tek başına 484 bin takipçisi var ve TRON Vakfı’nın 50 milyon aylık gösterimiyle 300.000’i var. YouTube’a odaklanıldığında, her gün yüklenen 500 video sayısıyla 3,2 milyondan fazla TRON ile ilgili video var. Peki TRON topluluğu neden Ethereum’dan ayrıldı?

TRON topluluğu neden Ethereum’dan ayrıldı?

TRON’un, kısa bir süre önce 70 bin kullanıcı ile Reddit’te yeni bir platform başlatmış olması ise tüm bunların ötesinde. Justin Sun konuşmasında, TRON’u dünyadaki en popüler kripto para ve sıcak konu haline getirmek için Facebook ve Instagram’da çalışmaya devam edeceklerini de belirtiyor.

Ethereum’un geliştirilirken, eksiklikler çok açıktı. Ethereum’un her zaman ağ sorunları vardı ve en yeni nesil merkezi olmayan uygulamaları destekleyemedi. Yönetişim meseleleriyle başa çıkmanın bir yolunu bulamadı. Çünkü hükumet ve geliştirici ekibinin kontrol ettiği merkezi bir sistemi var. Ethereum kullanıcıları, topluluğa oy vermek veya seslerini duyurmak için tokenleri kullanamazlar. Ethereum arkaik gas mekanizması ve yüksek gas ücretleri, geliştiricileri soğukta bırakır. Her kullanıcı ücretsiz olarak günde 25 transfer başlatabilir.

“Ethereum’dan bağımsızlık, Blockchain çağının çağrısıdır.”

Yeni bir hesap ticareti sadece 0,1 TRX gerektirir ve transferler sadece TRX’de (0.001) küçük bir miktarla gerçekleşir. Herhangi bir kullanıcı hesabınızdaki belirli bir TRX miktarını kilitler/dondurursa, tüm tutar ücretsizdir. Geliştiriciler ayrıca kullanıcıların hesabının kilitleme bölümünü göstermelerine yardımcı olabilir. Justin Sun ana ağ lansmanı sırasında şunları söyledi:

Ethereum’dan ayrılmalı ve bağımsız bir protokol haline gelmeli ve sağlam altyapıya sahip gerçek zamanlı dApp’leri desteklemeliyiz. Bu, sektöre geniş çaplı kamu büyümesi ile yardım etmenin tek yoludur. Bağımsız olmalı ve eşit demokratik bir sisteme sahip olmalıyız. Ethereum’dan bağımsızlık, Blockchain çağının çağrısıdır. Zaman geldi, hazırız.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin