tron son çeyrek
Tron son çeyrekte ilk on kripto para arasına girebilir mi?

Tron son çeyrekte ilk on kripto para arasına girebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bundan yaklaşık 3 ay önce 21 Haziran tarihinde bazı kripto borsalarında 0,05 Amerikan doları seviyesinin üzerinde işlem gören Tron son çeyrek öncesi fiyatı, bugün 0,0205 ABD doları civarlarında işlem görüyor. Fakat tüm kripto para piyasasının Şubat ayının başından beri belirsizliğini koruduğu düşünüldüğünde fiyatının bu seviyelere gelmesi makul görülebilir.

Tron Vakfı, dünya çapında tanınmış çeşitli borsalarda, Blockchain endüstrisinin içinde ve dışında ortaklıklar ve platformundaki teknolojik gelişmeler ile coin fiyatını yükseltmek için mücadele veriyor. Ancak, düşüş piyasasının ağırlığı, coinin fiyatını daha aşağıya çekmeye devam ettiğinden, çabaları henüz grafiklere yansımıyor.

Fiyatların bir önceki son çeyreğe göre oldukça yavaş artış gösterme ihtimali olduğunu bu son çeyrekte, Tron’un piyasada yerini korumak için mücadele eden en büyük 10 kripto para arasına girme mücadelesini izleyebiliriz.

Dördüncü çeyrek, kripto para piyasasının yeniden canlanmasını sağlayabilecek mi?

Sadece 2017 yılının son çeyreğine bakıp bu çeyrekte TRX fiyatının ne olacağını tahmin etmek pek doğru bir yaklaşım olmaz. 2017’nin son çeyreği bilindiği gibi aşırı talepten ötürü normalin çok üstünde fiyatlamalara sahne oldu. Ve bir daha böyle bir boğa piyasasına girilip girilmeyeceği ise oldukça belirsiz bir durum.

Bununla birlikte, genel kripto piyasasının ayı görünümünün 4. Çeyrekte tersine dönmesi, elbette ki Tron fiyatını da etkileyip yükselişi için zemin hazırlayabilir.

Tron Blockchain büyüklerle yarışıyor

TRON’un sektöre olan etkisi ile Ethereum ve Bitcoin gibi diğer Blockchainlerle verdiği rekabeti göz ardı edemeyiz. Ağın, dünya genelinde 1000’den fazla düğüm noktası bulunuyor. Ve Tron ekibi, bunu 1.47 milyon blok yüksekliğiyle en çok halka açık bloklardan biri haline getirdi. Şu an ise 200 binin üzerinde hesap etkin durumda gözüküyor.

Tron son çeyrekte bu söylenti gerçekleşirse patlama yaşayabilir

Ayrıca, TRON Blockchain, Ethereum ERC20 standardından ayrıldığından beri Tron ağı, dünyanın her yerindeki kurumsal yatırımcıların yanı sıra en çok da kripto para birliği toplulukları arasında popülerlik kazandı. TRON Foundation ve Alibaba ile AliPay’in rivayet edilen ortaklığı TRON’nun bugüne kadarki en büyük başarısı olabilir. Ve bu tür bir ortaklığın hayata geçmesi ise TRX’in fiyatında yukarı doğru hızlı bir ivme yapmasına neden olabilir. Eğer böyle bir ortaklık gerçekleşirse ve bu ortalık yıl bitmeden olursa Tron son çeyrekte en büyük 10 kripto para arasına adını yazdırma olasılığı oldukça yüksek olur.

Tron Ana ağı 2018’de bazı tartışmalara yol açtı

Tron ayrıca, geliştiricilerin ölçeklenebilir, ucuz ve hızlı bir platformda merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmalarına izin veren üstün bir işlem platformu. Ayrıca Tron, akıllı sözleşme teknolojisine sahip bir platformdur. Tron Süper Temsilci Seçimleri ise şu anda çoğu Reddit kripto toplulukları arasında hassas bir konudur.  Bazıları da delegelerin çoğunun köpekbalıkları tarafından işgal edilmesinin daha ziyade merkezileştirildiğini öngörmektedir. Merkezileşme sorununun ise daha fazla delege seçiminin yapılması ile çözülebileceğini inananlar da bulunuyor.

Tron (TRX) yazımızın yayına hazırlandığı şu saatlerde son 24 saatlik fiyat hareketleri baz alındığında dolar karşısında yüzde 5,44 oranındaki artış 0,0205 dolardan el değiştirirken, Bitcoin karşısında ise yüzde 3,78 oranında artış ile 320 sats fiyatından işlem görüyor.

cryptorecorder

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin