TRON sanal makinesi lansmanı Ethereum'u havaya uçuracak!
TRON sanal makinesi lansmanı Ethereum'u havaya uçuracak!

TRON sanal makinesi lansmanı Ethereum’u havaya uçuracak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON sanal makinesinin ilk sürümü (TVM), ana ağdan sadece birkaç gün önce 25 Mayıs’ta başlatıldı.

TRON sanal makinesi lansmanı Ethereum’u havaya uçuracak!

İlk aşamalar Ethereum sanal makineleriyle tamamen uyumlu olacak. Ethereum geliştiricileri, akıllı kontratı aşina oldukları ortamda geliştirmek, hata ayıklamak ve derlemek için sağlamlığı ve diğer programlama dilini kullanabilecekler. Resmi TVM sürümü, bu yıl 31 Temmuz’da geliştiricilerin uygulama geliştirmelerine olanak tanıyacak. Kurucu, yüksek performanslı bir merkezi olmayan ekosistemin başlangıcı olacak.

TRON protokolünde ademi merkezileştirilmiş uygulamalar (dApps), Blockchain kaşifleri ve ön platform için bir cüzdanı olan sağlam bir altyapı ile gerçeğe dönüşüyor. Q3’te T2 ağına 100 milyondan fazla kullanıcı tabanı (MAU) ile birlikte, geleneksel bir ortamdan TRON protokolüne geçiş gerçekleşecek. Ethereum ve en iyi 3 oyun geliştiricilerindeki ilk 3 merkezi olmayan borsa, TRON’un geliştirici topluluğunun bir parçası olacaklarını taahhüt ediyor. Her ay Q3 ve Q4’teki TRON ekosistemine 100 aktif kullanıcı eklemeyi planlıyorlar. Justin Sun konuya yönelik şunları söyledi:

Yani, bizi izlemeye devam edin! Üçüncü çeyrekte merkezi olmayan bir ekosistemin temel altyapısını bitirmeyi ve Q4’te dünyanın en büyük merkezi olmayan protokolü haline getirmeyi planlıyoruz.

“Dünya çapındaki borsalarda TRX’in listelenmesi beklenebilir!”

Tüm büyük değişimler TRON’un bağımsızlığını Ethereum’dan ayrı desteklemek için şimdiden ortaya çıktı. Justin Sun’a göre, yatırımcılar artık  dünya çapında en çok işlem gören diğer büyük kripto para platformlarda TRX’in daha fazla listelenmesini bekleyebilir. Şu anda, platformunda TRON’u listeleyen 50’nin üzerinden borsa var. TRON piyasa değeriyle en çok işlem gören 5’inci kripto para birimi konumunda.

Sektördeki en aktif geliştiricilerle TRON, 42 kişilik katılımcılarla, programlama yarışmasında 16 keşif ve 43 cüzdan geliştirdi. Proje Genesis, geliştirici topluluğunun ayda 11.000 mesajla başlatılmasından bu yana haftada %30 oranında büyümesine yardımcı oldu. Mükemmel Blockchain kaşifleri, cüzdanları ve TRON topluluğundan diğer olağanüstü altyapı uygulamaları yakında açıklanacak. Justin Sun, bunların toplum tarafından test edilmeye hazır olacağını açıkladı, taraftarlar bunu geliştirip kullanabilecekler.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin