TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor
TRON (TRX) haftalık raporunda önemli konuları ele alıyor

Tron Rallisi: TRX son 24 saatte yüzde 30’un üzerinde artış kaydetti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron Bugün, kripto piyasası yukarı yönlü bir hareket ederken, ABD Doları karşısında şu an yüzde 30’un üzerinde bir artış ile devam ediyor. Yükselen kripto piyasasında görülen Tron rallisi, kripto paranın diğer büyük coinlerden pozitif ayrışmasına neden oluyor.

TRX/USD, önceki gün 0,011 dolar destek seviyesinden başlattığı yükseliş hareketinde fiyatını 0,016 dolara kadar taşıdı. Sonrasında gelen düzeltme TRX/USD paritesini 0,01450 dolara kadar geriletti. Günün ilk saatlerinde bu seviyeden yeniden yükselişe geçen Tron yazım esnasında 0,017 dolara kadar çıkarak son 24 saatte yüzde 33’ün üzerinde kazanım sağladı.

Başlayan yükseliş hareketinde gelen düzeltme 4 saatlik grafikte 100 hareketli ortalama seviyesine tutununca kripto para alıcı bularak hızlı şekilde yükseldi. Şu an mevcut yükselişin önündeki en büyük engelin 200 hareketli ortalamanın konumlandığı 0,01750 dolar direnci olduğunu görüyoruz.

Yükseliş hareketinin devamı için 4 saatlikte 200 HO direncinin geçilmesi gerekiyor. RSI göstergesi ise 73 seviyesi ile güçlük alımı teyit eder şekilde bulunuyor. RSI’nın değerinin 60 seviyesinin üzerinde seyretmesi yükselişin devam edeceği yönünde algılanabilir. Bu seviyenin altına bir yönelim olması durumunda yeni bir satış dalgası ile karşı karşıya kalınabilir. Stokastik göstergede RSI ile uyumlu hareket ediyor olup, aşırı alım bölgesinde yatay hareketine devam ediyor.

Tron rallisi bu gelişmeler ile mi başladı?

Tron piyasası, yapılan olumlu proje güncellemelerini çoğu zaman kısa vadeli olarak satın alıyor. Şu an Tron özelinde gördüğümüz ralli hareketi ise Tron kurucusu Justin Sun’un yakın zamanda paylaştığı birkaç gelişme ile örtüşüyor.

Örnek vermek gerekirse; son olarak Tron Blockchain’inde başlatılan merkezsiz uygulamaların sayılarındaki artışın paylaşılması, bunun yanında TRON’un resmi merkezsiz borsasında (DEX) günlük işlem hacminin 100 milyon TRX’in üstüne çıkması ve Odyssey 3.2 için yeni bir patch güncellemesinin yayınlaması TRON için olumlu haberlerin başında geliyor.

Şimdi bu olumlu gelişmeler ışığında gelen yükseliş sonrası yatırımcıların Tron’u desteklemeye devam edip etmeyeceği ise merak konusu. Teknik olarak bu desteğin devam etme görünümünü Tron’un 4 saatlikte 200 hareketli ortalamasını kararlı şekilde kırıp kırmayacağı belirleyecektir. Ve sonuç olarak bu seviyenin altında kalındıkça kazanımların geri verilme olasılığı artabilir.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin