TRON ortaklıklara doymuyor: Hydro Protocol ve BITKOP sırada!
TRON ortaklıklara doymuyor: Hydro Protocol ve BITKOP sırada!

TRON ortaklıklara doymuyor ve yeni taraftarlar topluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Mayıs tarihinde  TRON’un kurucusu Justin Sun, Hydro Protocol ve BITKOP gibi dağıtılmış işlem platformları ile ortaklık kurduklarını açıkladı. TRON başarıyla, 31 Mayıs’taki ana ağ lansmanına kadar, bir daha merkezileşmiş ticaret deneyimi yaratmak için dünyanın her yerinden destek kazanıyor. TRON ortaklıklara doymuyor ve yeni taraftarlar toplamaya devam ediyor.

TRON ortaklıklara doymuyor: Hydro Protocol ve BITKOP sırada!

Bunlardan biri olan Hydro Protocol, ilk off-chain makine motoru DDEX ile Hydro ağının üstüne merkezi olmayan alışverişi sağlayan açık kaynaklı bir ağ taşıma sistemi. Eski nesil düğümlerde çalışan diğer ticaret platformlarından 50 kat daha hızlı işlem yapabiliyor. DDEX, Ethereum ağındaki en büyük eşler arası platform.

Hydro Protocol, teknoloji, geliştirme, eşleme yöntemleri, ulaştırma protokolleri ve halka açık Blockchain oluşturma konusunda TRON Vakfı’na yardım elini uzattı. Bu nedenle, ağın her ikisi de, ana ağ üzerinde daha güvenli ve şeffaf bir kripto para ticaretini teşvik edecek ve TRON’un yüksek TPS’lerini tam potansiyeline kavuşturacak. Kısa bir süre önce, TRON’un kurucusu, ortaklıkları ile ilgili ifadelerini şöyle dile getirdi:

Hydro Protocol, P2P ticaret alanına büyük bir girişimdi ve DDEX’te çok iyi performans gösterdi. Yatırımcılara ve sektör oyuncularına TRON ağı üzerinden üstün bir P2P ticaret deneyimi sağlamak için Hydro ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

BITKOP, Singapur’un kullanıcı dostu kripto para borsası

Hydro Protocol’un kurucu Bowen Wang konuya yönelik görüşlerini şöyle dile getirdi:

Hydro Protocol, VM destekli toplu blok taşıtın ve topluluğun gelişimine her zaman özel önem veren yeni nesil P2P ticaret protokolü.

Ayrıca Bowen Wang, Hydro’nun yalnızca Ethereum ağına hitap etmeyeceğini, ücretsiz özelliğine sahip “yeni nesil kamu engellerini” araştıracak etkin bir katılımcı olacağını da sözlerine ekledi. BITKOP’un çekirdek ekibi, veri geliştirme ve teknoloji alanında uzun yıllara dayanan tecrübesiyle, en iyi finansal şirketlerden çalışanları içermekte. Sonraki haberlerde, bugün BITKOP’un TRON ağını destekleyeceği açıklandı. BITKOP ağı 2017 yılında kuruldu ve Singapur’un kullanıcı dostu kripto para borsasıdır. Şimdi IDC Capital, Bit-Z ve Huixiang Fund ile ortak yatırım girişimleri düzenliyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin