Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Tron, Ontology, SUSHI Fiyat Analizi: 11 Şubat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron 0,05 $ ‘a yükseldi ve listelerde bazı kazançlarının izini sürerken Ontology, geçen yıl Şubat ayından beri ziyaret etmediği 1 $ seviyesini  aştı. Son olarak, SUSHI’nin grafikleri, 15,8 dolarlık direnç seviyesine inandırıcı bir şekilde saldıramadığı için kısa vadeli düşüş baskısı kaydetti.

Tron (TRX)

Aralığı (camgöbeği) aşan kırılma ve ardından yapılan yeniden test, yükselişteki kırılmayı doğruladı ve TRX 0,0315 $ ‘dan bir hafta içinde 0,05 $’ a yükseldi.

OBV yükseliş trendindeydi ve grafikleri alıcılardan dolayı güçlü talep gösterdi.

20 SMA (beyaz), yükseliş momentumunun henüz durmadığını göstermek için 50 SMA’nın (sarı) üzerinde hareket ediyordu. % 23.6 düzelme seviyesi alıcılardan bir miktar talep gördü. Bu seviyeyi kaybetmek, TRX’in % 38,2’lik düzelme olan 0,039 dolara düşmesine neden olabilir.

Ontology (ONT)

ONT, 1 dolarlık direnci test etmek için yükseldi. 0,95 dolarlık bölge, son birkaç işlem seansında bir miktar satış baskısı gördü ve ONT’nin destek seviyesi olarak 0,82 doları test etmek için geri çekildiğini gördü. O zamandan beri, ONT, 1.03 $ seviyesini test etmek için % 27’lik ek bir artışla olağanüstü işlem hacmi gördü.

RSI aşırı alım bölgesindeydi, ancak bir düzelme görülmedi. Önümüzdeki birkaç saat içinde, ONT’nin bu seviyeyi desteklemek için çevirip çeviremeyeceği daha açık hale gelecektir. Neredeyse tam olarak bir yıl önce, ONT’nin bu seviyede en son işlem yaptığı zamandı ve boğaların fethetmesi için önemli bir seviye.

Bir Doji, çekiç formasyonu, bir geri dönüşün yakın olduğunu değerlendirmek için kullanılabilir. O zamana kadar, yükseliş ivmesinin ONT’yi yukarı doğru itmesi beklenebilir.

SushiSwap (SUSHI)

Tron, Ontology, SushiSwap Price Analysis: 11 February

SUSHI, grafiklerde yükselen, tersine çevrilmiş bir tarak modeli oluşturdu ve 12 $ seviyesinden güçlü bir şekilde sıçrasa da, önceki yüksekleri 16 $ ‘dan kıramadı. 15,8-16 dolarlık bölge, SUSHI’ye önemli bir satış baskısı sundu.

1 saatlik zaman diliminde, Yönlü Hareket Endeksi, ADX (sarı) 20’nin üzerine yükselirken ve -DMI (pembe) trendin düşüş eğilimini göstermek için yükselirken bir düşüş eğiliminin devam ettiğini gösterdi.

MACD sıfıra yakındı ve hemen altındaki bir dalış SUSHI için düşüş momentumuna daha fazla kanıt veriyordu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin