tron mainnet lansmanı
TRON MainNet lansmanı öncesi son durum nedir?  

TRON MainNet lansmanı öncesi son durum ne?  

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron tokenlerinin değişim için borsalara gönderilmesi için 3 günden az bir süre kalmasıyla, Kripto varlığın fiyatının aşağı kaydığı gözlemleniyor. Tron MainNet lansmanı öncesi , piyasa yönünde hareket ederken, lansman zamanı fiyatın ne yönde olacağı merak konusu

TRON (TRX) geçen hafta piyasada yaşanan genel satış baskısından payını aldı. Kaldı ki piyasadaki gerileme bugün de devam ediyor.  Bitcoin’in 7.000 dolar seviyelerinde seyrederken ve daha da inmesi muhtemel gözükürken, TRX de 0,065 dolar seviyelerine düşerek değer kaybetmektedir. Son bir yedi gün incelendiğinde ise TRX’in yaklaşık değer kaybı yüzde 20 olarak görülüyor.

Tron’un kendi MainNet’ine geçeceği haberi geçtiğimiz hafta piyasada olumlu karşılanmış, bu haberden dolayı Tron 7 cent seviyesine kadar tırmanmıştır. Bazı kesimler ise Tron’daki yükselişin MainNet’in lansmanına değin süreceği görüşündeydi. Ancak piyasa üzerindeki genel karamsarlık, bu durumu neredeyse olanaksız hale getirdi.

Bununla birlikte, BTC fiyatlarında zirveye yaklaşan TRX için gümüş bir umut ışığı bu Tron için yeni bir fiyat rekoru anlamına geliyor. BTC’ye karşı işlem görenler arasında varlığın kısa vadeli yükselişi olduğunu görüyoruz.

tron chart

Tron MainNet lansmanı için 21 Haziran kritik tarih

Etherscan, TRX’in borsa cüzdanlarına aktarılan nispeten büyük işlemlerini gösteriyor. Ancak, TRX bulunduran 10.000’den fazla adres var. Ve tüm kullanıcıların tokenlerini mümkün olan kısa zamanda taşıma ihtiyaçlarının olup olmadığı bilinmemektedir. TRX aktarımına yardımcı olmaya hazırlanan son borsa ise OKEx kripto borsası oldu.

Teorik olarak, diğer cüzdan hesaplarını kullanmak ve aynı zamanda geç kalanlar için yeni dijital varlık hibe etmenin bir yolunu bulmak mümkündür. Tron kullanıcıları 21 Haziran tarihine kadar -oldukça uzun olan bu kanuni süre zarfında-  tokenlerini taşıyabilirler. Yeni tokenlerin, yaklaşan Süper Temsilciler seçimlerinde oy hakları için kullanılmak gibi acil bir işlevi bulunuyor. Zaten Süper Delegelerin bir listesi var ve TRON sahipleri kendi araştırmalarını yapmak zorundalar. Oylama, coinlerin elde tutulması ve satılmaması yönünde bir teşvik özelliği taşımaktadır. Dolayısıyla TRX önümüzdeki aylarda bir miktar destek isteyebilir.

Bununla birlikte, TRX bulundurma baskısı sürekli azalan fiyatlar ile karıştırılır. Bu durum ise satışların kayıpları azaltmasına neden olabilir. TRX doğal olarak aşırı oynaklığa sahip bir kripto paradır ve MainNet lansmanında bile fiyatın ne yöne gideceği kestirilememektedir.

cryptovest

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin