TRON MainNet günü ama TRX yüzde 8 oranında düştü!
TRON MainNet günü ama TRX yüzde 8 oranında düştü!

TRON MainNet günü ama TRX çöküyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON MainNet (ana ağ) lansmanı bugün. Ancak TRON son 24 saatte %8 ve geçen hafta %14 oranında düşerek en büyük 15 token arasında en çok kaybeden kripto para oldu.

TRON MainNet günü ama TRX yüzde 8 oranında düştü!

Beklenildiği gibi ana ağın piyasaya sürülmesi, fiyatları tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarmadı. Ancak son düşüş piyasası fiyatları kontrol altında tutmuş olabilir. TRON’un Ethereum platformundan Odyssey 2.0 adlı kendi bağımsız ana ağına geçişi bugün saat 12:00’de resmen başladı.

Token geçişi 22 Haziran’da gerçekleşeceğinden, pek çok analist şu an için Haziran’ın sonuna doğru bir fiyat artışı öngörüyor. TRON topluluğunun uzun süre beklediği ana ağ lansmanı sona erdi. TRON nihayetinde kendi ana ağına taşındı. TRON tarafından geliştirilen protokoller, kullanıcılarına, merkezi olmayan bir içerik eğlence ekosistemi oluşturmak için serbestçe yayınlama, depolama ve kendi verilerini işleme gibi çeşitli işlevler sağlar.

“TRON artık bağımsızlığını ilan etti!

TRON’un CEO’su Justin Sun, şu anda TRON taraftarlarının toplandığı ana ağ konferansında konuşuyor. Blockchain’deki teknik güncellemeler ve firmanın başarıları da dahil olmak üzere, ana ağ ile ilgili tüm detayları paylaşıyor. Justin Sun konuya yönelik şunları söyledi:

Bugün, TRON için yeni bir çağın başlangıcı. TRON artık bağımsızlığını ilan etti!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin