Tron kurucusu ünlü milyarderin Bitcoin'i olduğunu söylüyor!
Tron kurucusu ünlü milyarderin Bitcoin'i olduğunu söylüyor!

Tron kurucusu ünlü milyarderin Bitcoin’i olduğunu söylüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron kurucusu Justin Sun, efsane yatırımcılardan biri olan Warren Buffett’in Bitcoin’i hâlâ elinde bulundurduğunu söyledi. Justin Sun, efsanevi yatırımcı Warren Buffett’in Bitcoin (BTC) ve Tron’u (TRX) elinde tutmaya devam ettiğine inanıyor.

Warren Buffet’in Bitcoin’i var mı?

Şubat 2020 tarihinde kripto girişimcisi “Omaha’nın Oracle’ı” ile 4,5 milyon dolarlık yardım yemeğini almıştı. Sun, Buffett’a 1 ader Bitcoin ve 1,930,830 TRX tokeni olan Samsung Galaxy Fold 2 telefon hediye ederek en etkili yatırımcılardan biri yapmıştı. Bazı kullanıcılar, Bitcoin cüzdanlarının etkin olmadığını fark etti.

Buffett, Sun’a hiçbir kripto paraya sahip olmadığını açıkladı. Bu nedenle, kripto para birimleri için güçlü bir tiksintiye sahip olduğu göz önüne alındığında, milyarderin artık yetenekli kripto ile ilgisi olmaması muhtemeldir.

Tahmini net değeri 97 milyar dolar servetiyle Berkshire Hathaway patronu, en sert kripto para eleştirmenlerinden biri olarak tanınıyor. Son zamanlarda, efsanevi yatırımcı, var olan tüm Bitcoin’leri satın almayı düşünmediğini  tamamen değersiz olduğunu yineledi. Berkshire Hathaway Başkan Yardımcısı Charlie Munger de Bitcoin fiyatının sıfır dolara kadar düşeceğini söylüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin