TRON kurucusu sahnede: Justin Sun, TRX ve BTT'nin bu seviyelere çıkacağına söz verdi
TRON kurucusu sahnede: Justin Sun, TRX ve BTT'nin bu seviyelere çıkacağına söz verdi

TRON kurucusu sahnede: Justin Sun, TRX ve BTT’nin bu seviyelere çıkacağına söz verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazartesi günü, projeleri etrafında heyecan oluşturmayı seven TRON kurucusu Justin Sun, birçok TRON hayranının uzun süre beklediği haberi tweetledi: TRX ilk 10’a geri dönüyor…

TRX bir süredir dışardaydı

Kripto kışına rağmen TRX, CoinMarketCap’teki ilk on da yer almayı başardı. İlk önce Binance Coin tarafından geçildi, ardından Stellar tarafından geride bırakıldı. Son atış ile TRON o zamandan beri 11. numaraya Cardano’na (ADA) tarafından itildi.

Pazartesi günü, Justin Sun, Twitter’da, TRX’in bu yılın Haziran ayında ilk 10’a döneceği sözünü verdi. Diğer büyük projesi olan BitTorrent’te de aynı değer kazanmayı bekleyen Sun, BTT’nin 2019 yılının ikinci çeyreğinde ilk 30’da yer alacağını tweetledi. Şu an BTT 50. sırada bulunuyor.

TRON kilometre taşları

Dapp Review kısa süre önce TRON’daki dApp uygulamalarının sayısının 400’ü aştığını bildirdi. Bu dönüm noktasına sadece 200 günde ulaşıldı. Ayrıca, Dappradar.com’da TRON tabanlı uygulamalar ilk 10’un çoğunluğunu oluşturuyor.

TRON çöküşü önlendi

Kısa bir süre önce, White bir hacker’ın TRON’un cüzdanında çok önemli bir hatayı ortaya çıkardığı bildirildi. Bu zayıf nokta, kötü bir oyuncunun sadece bir bilgisayar kullanarak TRON bloklarının tümüne karşı başarılı bir saldırı başlatmasını sağlayabilecekti. Bu hatayı bildiren kişi daha sonra 1.500 dolar ödüllendirildi.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin