TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Akıllı sözleşme aracı sağlamaya odaklanan bir kripto para projesi TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı merkezi olmayan finans (DeFi) projelerine muazzam miktarda para yatırdı. Yatırım bilgileri, The Block’ta araştırma analisti Igor Igamberdiev tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Justin Sun, Tron tabanlı DeFi protokollerini görmezden geliyor

Igamberdiev’e göre Sun, Big Data Protocol (BDP) farming için bir öncekini ortaya çıkardıktan sonra yeni bir adrese geçti. Twitter’da paylaşılan veriler, kurucunun Ethereum tabanlı DeFi projelerine 1,6 milyar dolardan fazla yatırım yaptığını ortaya koyuyor.

Görünüşe göre, Sun’ın adreslerinden biri bir zamanlar BDP hacminin % 25’ini oluşturan bir işlem yapmıştı. The Block araştırmasından elde edilen veriler, Sun’ın yaklaşık 661.000 WETH, 229 milyon USDT, yaklaşık 162 USDC ve 150 WBTC’ye sahip olduğunu ortaya koydu.

Geri kalan fonlar, diğerleri arasında Chainlink (4,9 milyon), SushiSwap (7 milyon), Uniswap (3,4 milyon), Aave (144,000) gibi diğer DeFi projelerine dağıtıldı.

Igamberdiev, “şüpheli bir kullanım durumu olan yeni bir farming’de bu miktardaki paranın bazı endişeleri artırdığını” söylüyor. Dahası, Sun’ın TRON Blockchain üzerindeki projeleri neden desteklemediği birçok soru işaretini gündeme getiriyor. Ayrıca, bu kadar büyük hacimli depolamanın pump&dump’a yönelik olması da muhtemel; sonucunda bu, tokenlerin küçük sahiplerine zarar verir.

Tron (TRX)’de son durum

TRON, Şubat ayındaki fiyat düşüşünün kademeli olarak toparlanmasının ortasında 0,05 dolardan işlem görüyor. 200 Basit Hareketli Ortalama’daki (SMA) destek, toparlanmada önemli bir rol oynadı. Bununla birlikte, TRX, yükseliş trendini geciktirerek, direnci 0,055 $ ‘da kıramadı.

En düşük direnç yolu yazım sırasında yukarı doğru ve Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) tarafından destekleniyor. Ayrıca, 0,05 doların üzerinde tutmak, boğaların 0,055 dolarda engeli aşmaya odaklanmasına izin verecektir.

Boğaların direnci 0,055 dolardan kırmak için ne kadar uzun sürerse, satış baskısı o kadar güçlü olur. Diğer bir deyişle, genel baskı 0,05 $ ‘lık acil desteğe doğru yükselecek. Olumsuz tarafı, akılda tutulması gereken diğer destek seviyeleri 50 SMA ve 200 SMA’dır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin