İnternet servis devi Baidu ve TRON, bulut bilişim teknolojisinin kaynakları üzerinde çalışacak
İnternet servis devi Baidu ve TRON, bulut bilişim teknolojisinin kaynakları üzerinde çalışacak

TRON, internet servis devi Baidu ile olan gizli ortaklığını doğruladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Ekim’de, dünyanın en büyük 11. kripto parasının yerel organizasyonu olan TRON Vakfı, internet servis devi Baidu Browser ile olan ortaklığını doğruladı. Vakıf, bu ortaklığın, Blockchain teknolojisi kullanıcıları için daha erişilebilir hale getirecek olan bulut bilişim kaynakları aracılığıyla geliştirilmiş Blockchain çözümleri ile sonuçlanacağını belirtiyor.

İnternet servis devi Baidu ve TRON, bulut bilişim teknolojisinin kaynakları üzerinde çalışacak

TRON Vakfı resmi Twitter hesabı aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

TRON, internet servis devi Çin’in en büyük internet servis sağlayıcısı Baidu’yla güçlerini birleştiriyor ve Blockchain çözümleri sunmak için büyük bulut servis sağlayıcılarıyla çalışmaya devam edecek ve bunu teknoloji kullanıcıları ve küçük işletmeler için daha erişilebilir hale getirecek. Son hedef: Blockchain’in kitle benimsenmesi.

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su Justin Sun da bu ortaklığın kurulduğunu belirten Twitter’da bir paylaşım yaptı. Bununla birlikte raporlar, iki tarafın doğrudan Blockchain teknolojisinde çalışmayı değil, daha çok bulut bilişim teknolojisinin kaynakları üzerinde çalışacaklarını belirtiyor.

Bu işbirliğiyle Baidu, Blockchain dünyasına adım atacak

Bu işbirliğiyle Baidu, “Blockchain Ticarileştirme Süper Ortak Programı 1.0” ile Blockchain dünyasına adım atacak. Bu, internet servis sağlayıcısı için Blockchain alanında arama sürecini hızlandıracak ve birçok ticari tarafın işbirliği ile dünya için daha iyi bir Blockchain ekosistemi oluşturulmasına yardımcı olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin