Tron (TRX) teknik analizi

Tron için hareketli günler geliyor: Hangi seviyeler kritik? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yükselen üçgen formasyonu içinde on bir günlük bir konsolidasyon aşamasından sonra, TRON (TRX) fiyatı 22 Mayıs’ta boyun çizgisi direncini kırdı. Yeniden test aşamasını takiben, kripto paranın fiyatı %8 yükseldi ve 0,080 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gördü. Bu destek, 20 günlük EMA ile uyumlu ve ticaret hacmindeki artış, güçlü bir yükseliş momentumu olduğunu gösteriyor. Ancak bu, yeni bir boğa rallisinin başlaması için yeterli olacak mı?

Anahtar noktalar

TRX fiyatı, 22 Mayıs’ta yükselen üçgen modelinden kurtuldu.

TRX grafiği, 20 ve 200 günlük EMA’nın yükseliş geçişini gösteriyor.

TRON’un 24 saatlik işlem hacmi 1,6 milyar dolar ve bu da %58’lik bir kazanç anlamına geliyor.

TRX/USDT Chart

TRON (TRX) fiyatı, 8 Mayıs’taki yükselişten üç gün içinde %32 düşerek 0.063 $’a indi. TRX o zamandan beri dinamik trend çizgisini desteklerken yükselen bir üçgende konsolide oldu. 22 Mayıs’ta fiyat 0.075 $ genel direncinin üzerinde bir kırılmaya tanık oldu ve ertesi gün yeniden test için geri döndü.

Yeniden test sonrası ralli %8’lik artışla devam etti ve TRX 0.080 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bu noktada, 20 günlük EMA ve 0.080 dolar, iyi destek bölgeleri olarak hareket etti. Ayrıca, hacim aktivitesindeki %58’lik artış sağlıklı bir yükseliş momentumu sağlıyor.

Bu nedenle, yükseliş momentumu devam ederse, TRX’in yeni hedefi olarak 0.089 doları görebilir ve önceki zirve seviyesini yeniden test edebilir.

Ancak bunu yapamazsa, fiyatın birden fazla desteği kırmasına ve yükselen trend çizgisine düşmesine neden olabilir.

Teknik göstergeler

Bollinger bandı: TRX fiyatı, Bollinger bandı göstergesinin üst bandını dürterek, trader’lardan agresif alımlar öneriyor. Ancak bu aşırı alımlar, ralliye devam etmeden önce küçük bir düzeltmeye ihtiyaç duyabilir.

OBV göstergesi: Yükselen OBV eğimi, alıcıların boğa koşusunu sürdürme konusundaki ilgisini vurguluyor.

Direnç: 0,089 dolar ve 0,092 dolar

Destek: 0,080 dolar ve 0,075 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin