TRON (TRX) fiyatı
Tron güçlü performansıyla dikkat çekiyor: TRX/USD yüzde 25 arttı

Tron güçlü performansıyla dikkat çekiyor: TRX/USD yüzde 25 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX), pazarda en büyük çift haneli kazanç elde eden yüksek sermayeli altcoinler arasında. Yükseliş dalgası Bitcoin (BTC) tarafından tetiklendi, ancak Tron, diğer en iyi on kripto para ile karşılaştırıldığında daha yüksek toparlanma hamlesi gösteriyor.

Son 24 saatte, Tron’un değeri yüzde 25 artış göstererek bu tür hareketlerin mevcut pazarda hala mümkün olabileceğini göstermiş oldu. Aynı periyotta, işlem hacmi 1,89 milyar dolar, piyasa değeri ise 1,36 milyar dolar oldu. Şu anda, Tron dünyanın en büyük 10. Kripto parası.

Olağanüstü performans, Tron’u 0,0137 dolar dip seviyesinden 0,022 dolara kadar yükseltti. TRX fiyatı, böylece 200 günlük hareketli ortalamasını test ettikten sonra şu an 100 günlük hareketli ortalamasını kendine destek yapmış durumda.

TRX/USD günlük grafikte yükseliş eğilimini sürdürüyor

Teknik açıdan Tron’un yükseliş hareketi henüz bitmediği görülüyor.  Göreceli Güç Endeksi (RSI), 70’in üzerinde yatay bir hareket sürdürürken, MACD, pozitif bölgede daha yüksek bir eğilim gösteriyor.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin