TRX fiyatı yükseliyor: Sebebi ne?
TRX fiyatı yükseliyor: Sebebi ne?

TRON’un geleceği: 2019’da TRX’ten uzak mı durmalıyız?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son yıllarda kripto pazarı, pazardaki yeni projeleri memnuniyetle karşıladı. Bu tür projelerin birçoğu büyük potansiyel gösterse ve uzun süredir var olma potansiyeline sahip olsa da, bu projelerden bazıları ilgi çekici değildir ve gelecek için feci bir tahminde bulunacaktır. Böyle bir “çok iyi olmayan” kripto para birimlerinden biri TRON’dur.

TRON 11. sırada

Birçoğu TRON’u, ilk 100 kripto para birimi listesindeki 11. sırayı işgal etme kabiliyetinden dolayı yüksek potansiyele sahip sağlam bir kripto para birimi olarak kabul edebilir, ancak TRON hakkında eleştirel bir araştırma yaparsanız, projenin bu kadar sağlam olmadığını anlayacaksınız.

Çoğu analist ve uzmana göre, TRON, değerinin tamamen bulunduğu topluluğa bağlı ancak projelerin sunduklarından ve potansiyellerinden uzak kalmasından dolayı yakın gelecekte başarısız olabilir. Bazıları TRON’un CEO’su, Justin Sun’u pek çok altcoin’in büyüleyici kurtarıcısı olarak görüyor, bu doğru olabilir ama bu umutsuz bir vizyon.

TRON, platformunda oluşturulmuş etkileyici altcoinler içeriyor, ancak TRX’e herhangi bir kazanç eklemiyor. BitTorrent (BTT) gibi bir altcoin örneğine bakalım. BTT, teknik olarak TRON’un merkezi olmayan platformunda inşa edilmiş ve platformda yüksek talep gerektirmesine rağmen, BTT ücretlendirme ödülleri TRX’e değil BTT’ye ödeniyor.

TRON kârının %90 TRON Vakfı’na gidiyor

Bu, TRX’i çöpe atıyor ve TRX için uzun vadeli bir düşüş trendi izlenimi veriyor. TRON’un bir diğer olumsuzluğu da, kripto paraların neredeyse %90’ı doğrudan TRON Vakfı’na gidiyor. Proje’nin gelecekteki gelişimi için sadece birkaç kripto para saklanıyor.

Ayrıca, TRON birçok şüpheyle birçok belirsiz işbirliğine TRON’un dahil olduğu, temellerini kırabilecek harika bir fikir gibi görünen bazı ortaklıklar var, ancak bu sadece yanlış bir büyüme aldatmacası.

Genel olarak, TRON şu an için hala iyi bir kripto sistemidir ve eğer bir yatırımcı veya trader kısa vadede hızlı bir şekilde işlem yapabiliyorsa ve biraz temkinli olabiliyorsa, bu bir zafer olabilir. Bununla birlikte, ekibinin kalıcı küresel kullanım için iyi stratejiler ortaya koymadaki yetersizliğine bağlı olarak, TRON uzun vadede başarısız olabilir. Bu nedenle uzun vadeli yatırımcıların kripto para birimine yatırım yaparken dikkatli olmaları tavsiye edilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin