Tron fiyatı

Tron fiyatı, %20 rallisini başlatabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRON fiyatı,  iki haftalık bir düşüşün ardından satın alma baskısında bir artış yaşadı. Bu da, TRX’in bir yükseliş trendi başlattığını ve muhtemelen yükselmeye devam edeceğini gösteriyor.

TRON fiyatı daha yüksek seviyeler oluşturmak istiyor

TRON fiyatı son iki hafta içinde %30’luk bir düzeltme yaptı ve 0,089 dolara bir düşüş kaydetti. 22 Kasım ile 29 Kasım arasındaki yükselişleri bir trend çizgisi kullanarak birleştirmek, bir ayı trend çizgisi ve bir azalan direnç seviyesi ortaya koyuyor. Satın alma baskısındaki potansiyel bir artış, trendi tersine çevirdi ve bu engeli kırdı. Bu da TRX’i %7,7 artışla 0,096 seviyesine itti. İleriye dönük olarak, yatırımcılar TRON’un daha aşağı inmesini ve sağlam bir şekilde piyasaya sürülmeden önce 0.092 $ destek seviyesini yeniden test etmesini bekleyebilirler.

0.10 dolardaki ani direnç seviyesi, %10’luk bir yükselişten sonra TRX’in karşılaşacağı ilk engeldir. Bu bariyeri aşmak, TRON fiyatının %50 Fibonacci geri çekilme seviyesini 0.109 dolardan yeniden test etmesine izin verecek. Bu da mevcut konumdan %20’lik bir yükselişi gösterecek ve yükselişin belirleyici bir an ile karşı karşıya kalması muhtemel olacak.

Satın alma baskısı artmaya devam ederse, yatırımcılar TRON fiyatının %62 Fibonacci düzeltme seviyesini 0.11 dolardan veya bir sonrakini 0.12 dolardan yeniden test etmesini bekleyebilirler.

TRX/USDT 4-hour chart

TRON fiyatının 0,92 ABD doları destek seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor, bunun başarısız olması satın alma baskısının olmadığını gösterecek ve TRX’i 0,082 ila 0,087 ABD Doları arasında değişen günlük talep bölgesine itecektir.

TRX bu destek alanının üzerinde kaldığı sürece alıcılar geri dönebilir. Bununla birlikte, 0.082 doların altında bir günlük kapanış, daha düşük bir dip yaratacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

eToro cardano ve Tron’u geçen hafta listeden çıkardığını açıklamıştı.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin