Yakılan ERC20 TRX token toplamı 1.94 milyar dolar oldu
Yakılan ERC20 TRX token toplamı 1.94 milyar dolar oldu

TRON, ERC20 TRX tokenlerinin yüzde 98’ini yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu ve CEO’su olan Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Atlas projesindeki gelişmelerden bahsetmek için canlı bir yayına katıldı. Ayrıca TRON’un toplam ERC20 TRX tokenlerinin %98’ini yaktığını ve dolaşımdaki token sayısının 97 milyara düştüğünü açıkladı.

Yakılan ERC20 TRX tokenlerinin toplamı 1,94 milyar dolar

Canlı yayın sırasında Justin, TRON ağının başlatıldığından bu yana 95 gün içinde büyümeye devam ettiğini belirtiyor. Kurucuya göre ağ, ilk 95 günde, Ethereum’un 2015’te aynı süreçte kazandığı kullanıcı sayısından daha fazlasını kazandı. Token yakması, olayın kilit odak noktasıydı, çünkü Justin kripto para yakımı hakkında şunları söyledi:

TRX’in mevcut fiyatında, yakılan toplam token miktarı yaklaşık 1,94 milyar dolar oldu. Bu kripto paralar, iade edilemeyecekleri bir adrese gönderilerek, etkili bir şekilde dolaşımdan kaldırıldı.

Justin ayrıca, TRON ağında yerleşik iki yeni DApps oyun uygulaması için TRON cüzdanını iOS ve Android paltformlarında güncellediğini duyurdu.

BitTorrent’in TRON’a entegrasyon planı: Atlas projesi

Sun, BitTorrent’in TRON’a entegrasyonunun kod adı olan Atlas projesi ile ilgili olarak yeni bir gelişmeyi duyurdu. Bu yeni özellik, kullanıcıları dosya paylaşmaya ve genel indirme hızını arttırmaya teşvik etmek için tasarlanmış yeni bir TRX20 tokeninin Bittorent’e eklenmesiydi. Ayrıca Justin Sun, BitTorrent entegrasyonu hakkında şunları söyledi:

BitTorrent daha hızlı indirme, daha fazla seeds, madencilik ve geriye dönük uyumluluk özelliklerine sahip olacak. Bu proje, bugün yaşadığımız dünyaya uyarlandı. Ayrıca, aracıyı eleyerek ve içerik oluşturucuların doğrudan kullanıcıya dağıtmasını sağlayarak tüm içerik oluşturucularını ve topluluklarını nihayetinde güçlendirmeyi hedefliyoruz.

Bu yeni özellikler mobil, masaüstü ve üçüncü taraf torrent istemcilerine aktarılacak. Justin Sun ayrıca, kullanıcıların istediği herhangi bir şeyi yükleme özgürlüğü ile birlikte BitTorrent’in de özgür kalacağını açıkladı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin