TRON, EOS ve VeChain’in fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler!
TRON, EOS ve VeChain’in fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler!

TRON, EOS ve VeChain’in fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018’in ikinci çeyreği kripto para sektöründeki en heyacan verici zamanlardan biri olacak. Çünkü birçok kripto para projesi, kendi Blockchain’ine geçmeyi hedefliyor. İşte TRON, EOS ve VeChain’in fiyatını etkileyebilecek önemli tarihler bu ana ağ geçiş tarihleridir.

TRON, ana ağını 31 Mayıs’ta başlatacak

TRON (TRX), ana ağını 31 Mayıs’ta başlatacak ve ardından Ethereum Blockchain’inden buraya taşınacak. Ayrıca TRON’un token geçişinin 21 Haziran’da yapılması planlanıyor. EOS (EOS) ise yol haritasını, Haziran ayının ilk günlerinde EOSIO 1.0’i yayınlayacak şekilde ayarladı. Ve şimdi VeChain (VEN)’de ana ağını bu yılın Haziran ayının sonlarında piyasaya süreceğini açıkladı. Ancak kesin bir tarih belirtilmedi. Proje, ilk olarak özel şirketlerden saygın kurumlara kadar çeşitli üçüncü taraf siber güvenlik ve kod denetçilerinden oluşacak halka açık bir alfa testi yayınlamayı planlıyor. Ayrıca VeChain Vakfı, 100 kamu testcisini onaylamak istemekte.

VeChain ana ağını Haziran ayının sonlarında piyasaya sürecek

VeChain Vakfı Mayıs ayından Haziran’a kadar VeChainThor Blockchain’inin halka açık alfa testi başvurularını kabul edecek. Seçilen 100 katılımcı, siber güvenlik, Blockchain geliştirme, kurumsal yazılım geliştirme, kurumsal uygulama testi veya diğer uygun deneyim ve beceri kümelerinde tecrübeye sahip olacak. VeChain Blockchain Core ekibinin yanı sıra geliştirmeler hakkında önemli bilgiler sağlamak için çalışırken bu katılımcılar çalışmalarını destekleyecek.

VeChain’in ana ağ lansmanına kadar olan takvimi

VeChain Vakfı, Haziran ayı başlarında kod yapısını halka açacak ve aynı zamanda tüm topluluk üyelerinin blok zinciri ve cüzdanları test edebilecekleri Public Beta Test’e başlayacak. Halka açık beta testi, Haziran sonunda gerçekleşmesi beklenen ana ağ açılışına kadar sürecek. Ana ağ lansmanına kadar olan takvim şu şekildedir:

  • 2017 – Nisan 2018 ortası: Geliştirme tamamlamaları
  • Nisan ortası – Mayıs ortası: Alpha 1.0
  • Mayıs ortası – Haziran başı: Alpha 2.0
  • Haziran başı – Haziran ortası: Beta/Public testi-Kaynak kodu açma
  • Haziran sonu: Ana ağ açılışı

Mevcut piyasa analizine göre, VeChain son 24 saatte %0,90 oranında yükseldi ve şu anda 5,32 seviyelerinden işlem görmekte. VeChain 1 Nisan’dan bu yana %140 oranında arttı ve ana ağ lansmanı ile daha fazla kazanç elde etmesi beklenmekte. Bazı fiyat tahminlerine göre, VEN yıl sonuna kadar 75 dolar seviyesine gelecek. En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

<

p style=”text-align: right;”>Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin