Tron Blockchain
Tron Blockchain ağının kuruluşundan altı ay sonra 1 milyon kullanıcı adresine ulaşıyor

Tron ağına yeni iyileştirmeler geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde Tron Vakfı’nın kurucularından Justin Sun, Tron ekosistemi için bazı iyileştirmelerin geleceğini duyurdu.

Tron’un genel zinciri olan Marcus’un yöneticisi, geçtiğimiz ay boyunca kaydettiği ilerlemeyi gözden geçirdi ve nodeların %90’ından fazlasının güncellemelerini Sürüm 3.1’e tamamladığını açıkladı. Tron Vakfı konuyla ilgili bir Medium gönderisi de paylaştı:

27 SR’den 26’sı yeni sürüme geçmeyi tamamladı. Son SR şu anda son gözden geçirmeyi yapıyor.

Gönderide ayrıca, 8 Ekim’de yapılan oylamadan sonra Tron Sanal Makinesi’nin (TVM) resmen aktif hale getirileceğinin altını çizildi. O zamana kadar üç ana özellik olan The Committee, TVM ve merkezi olmayan borsa özellikleri devreye girecek.

Tron geliştirme planı

Marcus, Tron’un gelişim planını yeniden düzenledi. Şirket, her çeyrek için küçük bir yükseltme ve büyük bir hedefe sahip olmayı amaçlıyor. Yükseltme esas olarak performans geliştirmeye odaklanacak. Ayrıca bu yükseltmenin, önceki sürümle tamamen uyumlu olacağı belirtiliyor.

Büyük güncelleme ise Tron topluluyla fikir alışverişi yapıldıktan sonra uyumluluğu sürdürmeye çalışacak. Yükseltmenin, komite oyuyla onaylanması bekleniyor.

Gönderide şu açıklamalar yapıldı:

Tron, Q4 için 15 Kasım’da küçük bir yükseltme ve Aralık sonunda da büyük bir güncelleme yayınlayacak. Sürüm 3.2 için TRON, öncelikle nodeların performansını optimize edecek. Ardından şirket, bellek veritabanını varsayılan ana veritabanı olarak kullanacak ve bu da performansı artıracak.

Tron ekosistemi, topluluk geliştiricilerini de güncellemelere dahil edecek

Bunun dışında Tron, nodeların verileri yeniden senkronize etmesini önlemek için veritabanının ve anlık görüntülerin otomatik olarak yedeklenmesini de sağlayacak. Tron ayrıca, topluluk geliştiricilerinin de gelişime kolayca katılabilmeleri için günlükleri ve dokümanları düzenlemeyi de planlıyor.

Son olarak bu ilerleyişin, TRON’un EOS ve BTC’den daha merkezsiz olduğunu ve merkezsizliğini daha da geliştirmeyi planladığı belirtildi.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin