featured

TRON dApp uygulamalarından Seedit 18 milyon TRX işlemine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON dApp uygulamalarından popüler sosyal dönüşüm platformu Seedit, TRX’in kullanıcılar tarafından bugüne kadar 18 milyondan fazla gönderi ile önemli bir dönüm noktasına ulaştı. TRON Blockchain’i kullanan ödeme sistemi şu an 265.000 kez kullanıldı.

https://twitter.com/GoSeedit/status/1040268931242631168

TRON dApp uygulaması Seedit basit ödeme komutlarını kullanıyor

Seedit, insanların TRX ödemelerini dünyanın herhangi bir yerindeki herkese hızlı ve verimli bir şekilde göndermelerine yardımcı olmak için tasarlandı. Platform, Twitter veya Reddit gibi sosyal medya platformları aracılığıyla oluşturulan basit ödeme komutlarını kullanır.

Kullanıcıların en sevdikleri içeriklerin geliştiricilerini veya yazarlarını ödüllendirmeleri ve desteklemelerinin yanı sıra günlük hizmetler ile ödeme yapmaları için bir tür devrilme ağı olarak tasarlandı. Ayrıca, parayı arkadaşlar ile aileye transfer etmeyi kolaylaştırır ve ICO’ları finanse etmek için kullanılabilir.

Daha önce Seedit, platformdaki kullanıcılar, Snoop Dogg ve Papa gibi ünlülere, yüksek hızdaki TRON Blockchain ile ağın bilincini arttırmak için ödeme göndererek daha fazla dikkat çekti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin