Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler
Tron ve Polkadot fiyat analizi: TRX ve DOT için teknik görünüm, izlenecek seviyeler

TRON dApp kullanımında Ethereum’u geride bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’u geçen TRON, dünyanın en popüler merkezi olmayan uygulama (dApp) platformu oldu.

Merkezi olmayan uygulamalar hakkında detaylı istatistik takibi yapan DappRadar isimli web sitesinden alınan verilere göre TRON dApp kullanımı, 29 Kasım 2018 tarihi itibarıyla Ethereum’un önüne geçti.

Platform, Ethereum‘u dapp kullanıcı sayısında aşmakla kalmadı, aynı zamanda dapp’ler aracılığıyla yapılan işlem sayısını ve işlem hacmini de aştı.

Dapp istatistikleri

Dünyanın en popüler dApp’i olma unvanını elinde tutan Ethereum tabanlı merkezsiz borsa IDEX, liderliği TRON tabanlı bir şans oyunu uygulamasına kaptırdı. TRONbet isimli merkezsiz uygulama, IDEX’i kullanıcı sayısı ve 24 saatlik işlem hacmi istatistikleri baz alındığında geride bıraktı.

DappRadar, TRONbet’in 24 saat işlem hacminin 200 milyon TRX (yaklaşık 3,5 milyon dolar) olduğunu ifade etti. Siteye göre IDEX’in aynı alanda yakaladığı sayı sadece 2.600 ETH (yaklaşık 300.000 dolar).

En iyi 15 TRON dApp’inin şans oyunları alanında olması dikkat çekti. Tetras Capital’ın kurucusu Alex Sunnarborg da bu konuyu gündemine taşıdı.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin